سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف داروهای غیرمجاز در اندیمشک؛ متهمان دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | جمعه، 12 تیر 1405 - 11:33
اندیمشک - دادستان عمومی و انقلاب اندیمشک گفت: یک مرکز خدمات پرستاری و درمانی در شهر آزادی اندیمشک به دلیل عرضه داروهای غیرمجاز، پلمب و دو نفر بازداشت شدند.
مركز،داروها،بازرسي،قضايي،دستور،سپهوند،دادستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسن سپهوند پیش از ظهر امروز جمعه در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر تخلفات یک مرکز خدمات پرستاری و درمانی در شهر آزادی، دستور قضایی برای بازرسی از این واحد صادر شد.
وی افزود: در جریان بازرسی نماینده ویژه دادستان و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان از این مرکز، مقادیر قابل توجهی داروی خارج از زنجیره رسمی توزیع که باید صرفاً از طریق داروخانه‌های مجاز عرضه می‌شد، کشف و ضبط شد.
دادستان اندیمشک با اشاره به تخلفات دیگر این مرکز تصریح کرد: بررسی‌های کارشناسی نشان داد شرایط استاندارد نگهداری داروها، از جمله دمای مناسب، در این مرکز رعایت نشده است.
سپهوند ادامه داد: در ادامه این بازرسی، تعدادی قرص سقط جنین نیز کشف و ضبط شد که با توجه به حساسیت قانونی و مخاطرات جدی مصرف خودسرانه این داروها، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت و ابعاد احتمالی نحوه نگهداری، توزیع و استفاده از این داروها در حال بررسی است.
وی بیان کرد: با دستور قضایی، این مرکز پلمب و دو متهم پرونده پس از بازداشت، با قرار قانونی روانه زندان شدند.