سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دعوت معاونت هنری از هنرمندان برای شرکت در مراسم وداع با رهبر شهید

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 13 تیر 1405 - 15:22
معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار متنی از هنرمندان رشته های مختلف هنری برای شرکت در مراسم «وداع» با رهبر شهید دعوت کرد.
هنر،شهيد،وداع،عزت،هنرمندان،آيين،رهبر،هنري،گزارش

به گزارش خبرگزاری مهر، معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار متنی از هنرمندان رشته های مختلف هنری برای شرکت در مراسم «وداع» با رهبر شهید دعوت کرد.
در این متن آمده است:
هنر با توصیف ملتی که هیچ گاه از بذل جان دلیر خویش در هفت‌خان خطیر وطن دریغ نداشته‌اند، مسئولیت تاریخی خود را محقق ساخته و در جدال با اهریمن میهن، قدمی کوتاه نیامده است.
آن چنان که در جنگ تحمیلی اخیر به دیدبانی و میانه‌داری و درک هنر، تصویری بدیع و حیرت‌انگیز از عزت و اقتدار و وطن‌دوستی ایرانیان ثبت و گزارش شد.
اکنون نیز در آیین وداع و تشییع رهبر شهید، پرچم سوگ و بیرق حماسه سازی آن یگانه مرد میدان معرفت و معنویت و میهن‌دوستی بر دوش هنر این مرزوبوم است که در فراقش، مرهم داغ و چراغ راهش باشند.
قطعا هنرمندان این سرزمین با حضور آگاهانه خود در این آیین که موید قدرشناسی و عشق و غیرت دوستداران امام شهید است، نام و نشان ایران را هم‌چون میراثی عظیم برای آیندگان به یادگار خواهند گذاشت.
در همراهی با ملت قدرشناس، آن حکیم والامقام و گوهر گرانمایه که به کیمیای هنر آراسته بود را با عزت و افتخار و دریغ بدرقه خواهیم کرد.