خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر دفاع سابق انگلیس در فهرست «افراد تحت تعقیب» روسیه قرار گرفت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 23 اردیبهشت 1405 - 20:46
وزیر دفاع سابق انگلیس که خواستار کمک به اوکراین در حمله به روسیه شده بود، در فهرست افراد تحت تعقیب وزارت کشور روسیه قرار گرفت.
روسيه،والاس،اوكراين،تعقيب،فهرست

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - رسانه‌های روسیه می‌گویند که مسکو «بن والاس» وزیر دفاع سابق انگلیس را در ارتباط با تحقیقات جنایی نامشخص، در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داده است.
والاس قبل از آغاز جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۲ به عنوان وزیر دفاع انگلیس کار می‌کرد و دوره او تا پاییز سال ۲۰۲۳ ادامه داشت.
او از آن زمان تاکنون، همچنان به حمایت از ارسال تسلیحات به اوکراین ادامه داده است.
پاییز سال گذشته، یکی از قانونگذاران منطقه‌ای روسیه خواستار قرار گرفتن والاس در فهرست افراد تحت تعقیب بین‌المللی روسیه شده بود.
زیرا والاس در سخنرانی خود در مجمع امنیتی ورشو توصیه کرده بود که انگلیس به اوکراین در انجام حمله نظامی علیه روسیه کمک کند.
در حال حاضر، مشخص نیست که چه تعداد از مقامات خارجی در پایگاه داده افراد تحت تعقیب وزارت کشور روسیه قرار دارند.
در سال ۲۰۲۴، خبرگزاری مستقل مدیازونا اعلام کرد که این فهرست شامل ده‌ها سیاستمدار و مقام اروپایی است.
منبع: رویترز