سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت ۱۵ درصدی قطعه ۳ پروژه زنجان - دندی - تخت سلیمان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 13 تیر 1403 - 09:36
زنجان- سرپرست معاونت مهندسی و ساخت اداره‌کل راه‌ و شهرسازی زنجان گفت: قطعه ۳ پروژه عملیات بهسازی و احداث محور زنجان - دندی - تخت سلیمان ۱۵ درصد پیشرفت دارد.
زنجان،استان،دندي،ارتباطي،كيلومتر،ساخت،محور،طرح

به گزارش خبرگزاری مهر، سیداحمد خلیلی به پروژه عملیات بهسازی و احداث محور زنجان - دندی - تخت سلیمان اشاره کرد و افزود: مسیر ارتباطی زنجان – دندی – تخت سلیمان جاده‌ای کوهستانی بوده که به دلیل عرض کم از جمله جاده‌های حادثه خیز استان به شمار می‌رود و از طرفی تردد کامیون‌ها نیز در این جاده به نسبت دیگر جاده‌ها بیشتر است.
وی تصریح کرد: همچنین با ساخت این طرح مسیر تردد استان زنجان با بخش جنوبی استان آذربایجان غربی از دو و نیم ساعت به یک و نیم ساعت کاهش خواهد یافت.
سرپرست معاونت مهندسی و ساخت اداره‌کل راه‌ و شهرسازی استان زنجان گفت: این پروژه جزو پروژه‌های تفویضی نبوده و مستقیم توسط شرکت ساخت و توسعه زیربنایی حمل‌ونقل کشور پیگیری می‌شود.
خلیلی گفت: از مهم‌ترین ضرورت‌های اجرای این طرح افزایش ایمنی محور برای استفاده مسافران و رانندگان وسایط نقلیه سنگین و همچنین ایجاد و به‌سازی راه ارتباطی استان زنجان با استان آذربایجان غربی و راه ارتباطی مرکز استان با شهرستان‌های دندی و ماهنشان و راه ارتباطی روستاهای تابعه با مرکز شهرستان دندی و افزایش ایمنی و کاهش سوانح جاده‌ای و افزایش ظرفیت ترانزیت مصالح معدنی است.
وی افزود: محور مذکور ذیل طرح به‌سازی راه اصلی زنجان - تکاب و زنجان - بیجار با طول ۱۲۸ کیلومتر در محدوده استان زنجان بوده که ۳۰ کیلومتر از آن در سال‌های گذشته مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
سرپرست معاونت مهندسی و ساخت اداره‌کل راه‌وشهرسازی استان زنجان گفت: هم اکنون قطعه ۳ به طول ۲۷ کیلومتر و پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصد در دست اجرا بوده و قطعه ۴ به طول حدود ۱۷ کیلومتر و پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصد به دلیل کمبود اعتبار متوقف شده است.