خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک مسیر‌های شمالی با بهره برداری از آزاد راه منجیل- رودبار روان شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 21 اسفند 1402 - 09:53
وزیر راه وشهرسازی گفت: با بهره برداری از آزاد راه منجیل _ رودبار ترافیک مسیر‌های شمالی باز و تردد در ایام نوروز روان‌تر خواهد شد.
آزاد،وزير،منطقه،بذرپاش،وشهرسازي،منجيل

مهرداد بذرپاش وزیر راه وشهرسازی گفت: خوشبختانه تلاش‌های همکاران راهداری در حوزه توسعه آزاد راه‌ها به ثمر نشست و امروز قطعه منجیل رودبار قطعه باقی مانده آزاد راه قزوین - رشت به اتمام رسید.
به گفته وی در یکی دو سال گذشته هر فردی از آزاد راه - قزوین رشت تردد می‌کرد از ترافیک‌های طولانی احساس نارضایتی می‌کرد و این ترافیک‌ها باعث آزار و اذیت بسیاری از مسافران شده بود، اما با دستور وزیر راه و شهرسازی منابع مالی لازم تزریق و تجهیزات آن تامین شد و پیمانکاران این پروژه‌ها از این طریق توانستند این پروژه را به اتمام برسانند.
بذرپاش بیان کرد: طول محور آزاد راه منجیل - رودبار ۸ ونیم کیلومتر است و از این میزان ۵ و نیم کیلومتر تونل و پل است.
او بیان کرد: میزان هزینه انجام شده برای ساخت این پروژه ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بوده که ارزش روز آن بیش از ۵ هزار میلیارد تومان است.
وزیر راه وشهرسازی در خصوص باند برگشت این آزاد راه گفت: با توجه به ملاحظات اجتماعی مردم منطقه و برای آنکه کسب وکار مردمان این منطقه به خطر نیافتد فعلا باند برگشت را همان منطقه سابق قرار داده‌ایم و البته اصلاحاتی را برای این بخش در نظر گرفته‌ایم.