سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استان گلستان پایلوت کشوری اجرای طرح محرومیت زدایی 4040- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 08 اسفند 1401 - 14:13
استاندار گلستان گفت: استان گلستان پایلوت کشوری اجرای طرح 4040 تعیین شد و این اقدام در راستای محرومیت زدایی از روستاهای کمتر برخوردار انجام می شود.
استان،طرح،كشور،روستاها،روستا،گلستان،سطح،اجراي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، در آیین رونمایی از طرح ستاد همیاری مردم «سهم» که با حضور معاون اول رئیس جمهور، قائم مقام وزیر کشور، وزرای جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، آموزش و پرورش و رئیس بیمه سلامت برگزار شد، استان گلستان به عنوان پایلوت کشوری اجرای طرح 4040 تعیین شد.
به گفته زنگانه در این طرح روستاهای محروم و کمتر برخوردار شناسایی و برنامه محرومیت‌زدایی در آن اجرا می‌شود.
استاندار گلستان با اشاره به اینکه 47 درصد جمعیت استان در روستاها ساکن هستند، اظهار کرد: عملیات اجرایی این طرح پس از شناسایی روستاهای واجد شرایط در استان آغاز می‌شود.
استاندار گلستان همچنین بیان کرد متاسفانه بخش قابل توجهی از جمعیت روستایی استان را دهک‌های کمتر برخوردار تشکیل می‌دهند و امیدواریم با اجرای این طرح در دولت سیزدهم خدمات شایسته را به مردم ارائه کنیم.
وی گفت محرومیت‌زدایی از مهم‌ترین برنامه‌های دولت است و در استان نیز توسعه روستا محور را به عنوان یکی از برنامه‌های کلان در دستور کار داریم و خوشبختانه روند اجرای آن مناسب است.
زنگانه تاکید کرد: افق ما برای سال 1404 رساندن درآمد سرانه استان به میانگین کشوری است و در این مسیر توانمندسازی روستاها نقش بسزایی دارد.
همچنین در این مراسم آقامحمدی قائم مقام وزیر کشور تاکید کرد: بیش از 39 هزار و 500 روستا در سطح کشور وجود دارد که 13 هزار و 900 روستا محروم و کم برخوردار هستند ،در طرح 4040 مقرر شده محرومیت از چهره روستاها زدوده شود و سطح برخورداری آنان به میانگین برخورداری در سطح کشور برسد.
انتهای پیام/581/