خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خانه نشینی 6 هفته ای هوگو یوریس- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 19 بهمن 1401 - 19:13
دروازه بان تیم فوتبال تاتنهام به دلیل مصدومیت حداقل یک ماه و نیم خانه نشین خواهد بود.
ليگ،يوريس،تاتنهام،هفته،برتري

به گزارش خبرگزاری تسنیم، هوگو یوریس که در جریان برتری یک بر صفر یکشنبه شب تیم فوتبال تاتنهام مقابل منچسترسیتی در هفته بیست‌و‌دوم لیگ برتر انگلیس از ناحیه زانو مصدوم شد، حداقل به مدت یک ماه و نیم دور از میادین فوتبال خواهد بود.
نشریه انگلیسی «تلگراف» در این رابطه خبر داد؛ یوریس 36 ساله به مدت حداقل شش هفته دور از ترکیب تاتنهام خواهد بود و مدیران این باشگاه لیگ برتری امیدوار هستند که زانوی این دروازه‌بان فرانسوی نیازی به عمل جراحی نداشته باشد.
ارزیابی‌های اولیه حاکی از آن بود که یوریس ممکن است بازی‌های باقیمانده فصل را از دست بدهد، اما حالا امیدواری‌هایی به وجود آمده که او پس از حدود شش هفته بتواند به شرایط بازی برسد.
تاتنهام در حال حاضر با 39 امتیاز در رده پنجم جدول رده‌بندی لیگ برتر انگلیس است و در تلاش برای گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان اروپاست.
انتهای پیام/