۹ چاشنی و ادویه برتر در روزهای زمستان
مشرق
|
اجتماعی و حوادث
|
چهارشنبه، 05 بهمن 1401 - 01:40
این ادویهها علاوه بر احساس گرمابخشی، از بروز و وخامت بیماریهای فصل زمستان نیز پیشگیری میکنند.

خلاصه خبر
گشنیز تازه یا خشک را میتوان در انواع سوپ و آش اضافه کرد.
ترکیب تند آن بهنام جینجرول عملکرد ضدعفونی و ضدالتهاب دارد که به بهبود سرماخوردگی، سرفه، برونشیت و گلودرد کمک میکند.
ترکیبی بهنام آلیلسولفید در سیر به درمان علائم سرماخوردگی مانند سرفه، تب، گلودرد یا گرفتگی بینی کمک میکند.
هل گیاهی معطر است که علاوه بر طعمدهی به غذا در رفع گرفتگی مجاری تنفسی و بهبود ترشحات بینی مفید است.
زردچوبه
زردچوبه در کنار رنگ خوشایندی که به غذاها میبخشد، در فصل سرما بسیار مفید است زیرا با سرماخوردگی و عوارض آن همچنین بیماریهای التهابی و دردهای مفصلی ناشی از رطوبت زیاد مقابله میکند.
شیر زردچوبه موسوم به شیر طلایی یکی از بهترین کاربردهای این ادویه است.
ترکیب تند آن بهنام جینجرول عملکرد ضدعفونی و ضدالتهاب دارد که به بهبود سرماخوردگی، سرفه، برونشیت و گلودرد کمک میکند.
ترکیبی بهنام آلیلسولفید در سیر به درمان علائم سرماخوردگی مانند سرفه، تب، گلودرد یا گرفتگی بینی کمک میکند.
هل گیاهی معطر است که علاوه بر طعمدهی به غذا در رفع گرفتگی مجاری تنفسی و بهبود ترشحات بینی مفید است.
زردچوبه
زردچوبه در کنار رنگ خوشایندی که به غذاها میبخشد، در فصل سرما بسیار مفید است زیرا با سرماخوردگی و عوارض آن همچنین بیماریهای التهابی و دردهای مفصلی ناشی از رطوبت زیاد مقابله میکند.
شیر زردچوبه موسوم به شیر طلایی یکی از بهترین کاربردهای این ادویه است.