خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراضات گسترده به هتک حرمت علیه قرآن کریم در سوئد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 27 فروردین 1401 - 17:41
پس از هتک حرمت علیه قرآن کریم در سوئد توسط «راسموس پالودن» رهبر حزب راست‌گرای افراطی در دانمارک، این کشور شاهد اعتراضات گسترده ای بود که در نتیجه آن ۹ پلیس سوئدی زخمی شدند.
پليس،درگيري،معترضان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی اِن‌دی‌تی‌وی، پس از اقدام به هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد در روزهای گذشته، این کشور شاهد درگیری معترضان با پلیس بوده است.
بر اساس اعلام این رسانه، در این درگیری ها در مجموع ۹ نیروی پلیس و تعدادی از معترضان زخمی شدند.
ماجرا از آنجا آغاز شد که «راسموس پالودن» رهبر حزب راست‌گرای افراطی در دانمارک اقدام به سوزاندن قرآن در یکی از محله‌ های سوئد کرد که تعداد زیادی از مسلمان در آن ساکن هستند.
به دنبال بروز درگیری میان پلیس و تظاهرات کنندگان، ۹ پلیس زخمی شدند و چندین خودروی آنان نیز به آتش کشیده شد.