خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موتور گلزنی صلاح در دوران کی‌روش خاموش شد+عکس

فارس | ورزشی | یکشنبه، 21 آذر 1400 - 11:12
ستاره لیورپول در دوران مربیگری کی روش در تیم ملی مصر بدشانس است.
محمد،گلزني،موفق،دوران،پرتغالي،مربيگري،مصر

به گزارش خبرگزاری فارس، نشریه «المصری الیوم» در گزارشی به افزایش تعداد گلزنان تیم ملی مصر در دوران مربیگری کارلوس کی روش پرتغالی پرداخت.
در دوران کوتاه مربیگری کی روش روی نیمکت فراعنه که کمتر از 4 ماه است 13 بازیکن موفق به گلزنی شدند.
نکته جالب تر این است که محمد صلاح ماشین گلزنی مصری ها و لیورپول تا الان تحت نظر کی روش موفق به گلزنی نشده و زیر نظر این مرد پرتغالی بدشانس بوده است.
محمد شریف زیرنظر کی روش 8 بازی انجام داده و به تنهایی 3 گل به ثمر رسانده است و از این حیث گلزن ترین بازیکن در دوران مربیگری این مرد پرتغالی به شمار می آید.
13 بازیکنی که موفق به گلزنی در دوران کی روش در تیم ملی مصر شدند عبارتند از:
حمد شریف (3 گل)
محمد مجدی أفشه (2گل)
عمرو السولیه (1)
محمود حمدی الونش (1)
احمد فتوح (1)
اکرم توفیق (1)
احمد سید زیزو (1)
مصطفى محمد (1)
محمد الننی (1)
رمضان صبحی (1)
حسین فیصل (1)
عمر مرموش (1)
احمد رفعت (1)
تیم ملی مصر با هدایت کارلوس کی روش این روزها در تورنمنت جام کشورهای عربی نتایج خوبی کسب کرده و موفق شده به نیمه نهایی این رقابت ها برسد.
انتهای پیام/