خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک‌رسانی نیروی دریایی سپاه به شناور تجاری غرق‌شده در خلیج فارس

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 07 آبان 1400 - 15:58
بسیج دریایی منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه پاسداران با کمک رسانی به موقع شناور تجاری مغروق در خلیج فارس نقش خدمت رسانی خود را به خوبی ایفا نمود.
دريايي،شناور،سپاه،بسيج،منطقه،ندسا

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، صبح امروز جمعه یک فروند شناور لنج تجاری که در آب های مجاور سواحل شهرستان پارسیان دچار آسیب شده بود با کمک بسیج دریایی منطقه چهارم ندسا و گشت های دریایی ناوتیپ ۴۱۲ ذوالفقار منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نجات یافت.
بنا بر گزارش واصله این حادثه در موقعیت ۷مایلی ساحل پارسیان بوده و باتوجه به آبگرفتگی شدید ، شناور لنج تجاری غرق و قبل از غرق شدن با حضور به موقع دریادلان بسیج دریایی ناوتیپ ذوالفقار منطقه چهارم ندسا و گشت دریایی این ناوتیپ تمام هفت نفر ملوان این شناور نجات می یابند .
تشکیل بسیج دریایی از اقدامات اخیر نیروی دریایی سپاه بوده که در راستای کمک رسانی،خدمات مومنانه، حفظ و تقویت امنیت دریایی و آب های سرزمینی در شمال و جنوب کشور تشکیل شده است.
انتهای پیام/