خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درویش‌عالی: هر روز یک قدم به هدف نزدیک می‌شویم

مهر | ورزشی | یکشنبه، 17 خرداد 1405 - 10:41
مدافع تیم فوتبال امید گفت: اردوی ترکیه در بهترین شرایط برگزار می شود و هر روز یک گام محکم رو به جلو بر می‌داریم.
تيم،اميد،فوتبال،حضور،كادرفني،ناگويا،درويش

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، عرفان درویش عالی درباره شرایط اردوی تیم فوتبال امید در آنتالیا ترکیه، اظهار داشت: پیش از اعزام تیم به ترکیه در تهران تمرینات خوبی را برگزار کرده و خدا را شکر از روزی هم که به این کشور آمدیم، همه چیز خوب و عالی بوده است.
در کل هر روز یک قدم به اهداف‌مان برای آماده‌سازی مناسب تیم جهت حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا نزدیک‌تر می‌شویم.
وی افزود: هدف اول ما بازی‌هایی آسیایی ناگویا است و می‌خواهیم پس از این مسابقات خود را برای حضور در مقدماتی المپیک ۲۰۲۸ آماده کرده و طلسم ناکامی از حضور در این تورنمنت را بشکنیم.
مدافع تیم امید تصریح کرد: روحیه بازیکنان هم عالی است و همگی سعی داریم با اجرای درست تدابیر کادرفنی نتایج خوبی در بازی‌های پیش رو کسب کنیم.
درویش عالی در خصوص انتخاب حسین عبدی به عنوان سرمربی تیم امید نیز گفت: حسین عبدی از مربیان باتجربه فوتبال ایران هستند و در سال‌های اخیر عملکرد موفقی در رده‌های پایه داشته‌اند.
بازیکنان نیز شناخت خوبی از تفکرات فنی ایشان دارند و حضورشان باعث شده تیم با نظم و برنامه‌ریزی مشخصی کار خود را دنبال کند.
وی افرود: همه اعضای تیم تلاش می‌کنیم با اجرای دقیق خواسته‌های کادرفنی، پاسخ اعتماد ایشان و فدراسیون را با نتایج خوب در مسابقات پیش رو بدهیم.