خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برف و کولاک در گردنه های کردستان

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 18 دی 1398 - 15:26
کارشناس هواشناسی در کردستان، گفت: بارش‌ها در کردستان به صورت برف است که به دلیل وزش قابل ملاحظه باد، در گردنه‌ها و ارتفاعات سبب کولاک برف خواهد شد.
برف،بارش،روز،ظهر،كردستان

ایسنا/کردستان کارشناس هواشناسی در کردستان، گفت: بارش‌ها در کردستان به صورت برف است که به دلیل وزش قابل ملاحظه باد، در گردنه‌ها و ارتفاعات سبب کولاک برف خواهد شد.
ریحان امیدی‌راد امروز (۱۸دی) در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وقوع یخبندان صبحگاهی امروز، اظهار کرد: از ظهر امروز چهارشنبه نفوذ یک موج بارشی فعال و سرد، بارش باران و برف از بانه و مریوان آغاز شده و کل استان را فرا می‌گیرد.
وی افزود: عمده بارش‌ها به صورت برف است که به دلیل وزش قابل ملاحظه باد، در گردنه‌ها و ارتفاعات سبب کولاک برف خواهد شد.
کارشناس هواشناسی در کردستان، بیان کرد: زمان اوج بارش از چهارشنبه شب تا ظهر روز پنجشنبه بوده از بعد از ظهر پنجشنبه تا روز شنبه از شدت بارش ها کاسته شده و در بعضی ساعات شاهد بارش برف در نقاط مختلف استان به ویژه شهرستان های بانه و مریوان خواهیم بود.
امیدی‌راد خاطرنشان کرد: طی ۵ روز آینده هوای سردی بر استان حاکم می شود که از روز پنجشنبه با کاهش ۴ تا ۵ درجه ای دمای هوا، سرمای هوا بیشتر تشدید می‌شود.
انتهای پیام