سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره‌برداری از ۱۵ حلقه چاه جدید در قزوین برای عبور از تنش آبی

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 تیر 1405 - 14:22
قزوین- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین از بهره‌برداری ۱۵ حلقه چاه جدید خبر داد و گفت: این طرح‌ها برای جبران کمبود آب حدود ۱۰۰ هزار نفر در استان اجرا شده است.
آب،شرب،استان،قزوين،حفر،تجهيز،تنش

به گزارش خبرگزاری مهر، داراب بیرنوندی اظهار کرد: در شش ماه گذشته با هدف جبران کمبود آب شرب در شهرستان‌های قزوین، بوئین‌زهرا، تاکستان، البرز و آوج، ۱۵ حلقه چاه جدید حفر، تجهیز و وارد مدار بهره‌برداری شده است.
وی افزود: این چاه‌ها با مجموع ظرفیت ۳۶۲ لیتر بر ثانیه، امکان تأمین آب شرب مورد نیاز حدود ۱۰۰ هزار نفر از شهروندان استان را فراهم کرده و نقش مؤثری در کاهش تنش آبی ایفا می‌کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد آب شرب استان از منابع زیرزمینی تأمین می‌شود، تصریح کرد: به دلیل شرایط بحرانی دشت قزوین، هر سال بین هشت تا ۱۲ درصد از آبدهی چاه‌های آب شرب کاسته می‌شود و این موضوع ضرورت توسعه منابع جایگزین را دوچندان کرده است.
بیرنوندی ادامه داد: تا زمان تکمیل طرح‌های بزرگ انتقال آب از سد طالقان و سد بالاخانلو، ناچار به حفر و تجهیز چاه‌های جدید برای تأمین پایدار آب شرب و جلوگیری از بروز تنش آبی در شهرهای استان هستیم.
وی با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو خاطرنشان کرد: تا پایان تابستان امسال حفر و تجهیز ۱۲ حلقه چاه دیگر نیز در دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان قرار دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح‌ها و همراهی شهروندان در مدیریت مصرف آب، تابستان امسال بدون بروز تنش جدی سپری شود و همه مشترکان از آب شرب سالم و پایدار بهره‌مند شوند.