خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نعمتی: بارش پراکنده و کاهش نسبی دما در گلستان طی یکشنبه و دوشنبه

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 خرداد 1405 - 16:18
گرگان- کارشناس هواشناسی گلستان گفت: بانفوذ زبانه‌های سامانه پرفشار، ازیکشنبه شب تا صبح دوشنبه بارش‌های پراکنده و احتمال رعدوبرق دراستان پیش‌بینی می‌شود و دمای هوا به طور نسبی کاهشی می‌شود.
استان،مناطق،نعمتي،دما،نسبتاً،هواشناسي

علی نعمتی در گفتگو با خبرنگار مهر، در تشریح آخرین وضعیت جوی گلستان اظهار کرد: بر اساس الگوهای پیش‌یابی، طی هفته جاری در اغلب مناطق استان جو نسبتاً پایدار حاکم خواهد بود و آسمان غالباً صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود.
وی افزود: تنها برای بازه زمانی یکشنبه شب تا صبح روز دوشنبه، به دنبال نفوذ زبانه‌های سامانه پرفشار به استان، افزایش ابر، بارش‌های پراکنده و احتمال وقوع رعدوبرق در برخی نقاط دور از انتظار نیست.
کارشناس هواشناسی گلستان با اشاره به شرایط دمایی استان گفت: در روزهای یکشنبه و دوشنبه دمای هوا به طور نسبی کاهش خواهد یافت، اما در سایر روزهای هفته روند دما نسبتاً ثابت بوده و بیشینه دما در بیشتر مناطق استان بین ۳۰ تا ۳۵ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.
نعمتی از شهروندان خواست ضمن توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی، در زمان فعالیت‌های برون‌شهری و حضور در مناطق مرتفع، هشدارهای جوی را مدنظر قرار دهند.