خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چمران: آمریکا ثابت کرده قابل اعتماد نیست

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 07 خرداد 1405 - 21:00
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر غیرقابل اعتماد بودن آمریکا گفت: اگر دشمن شهر و زیرساخت‌های ما را هدف قرار دهد، پاسخ جمهوری اسلامی باید متقابل، شدید و بازدارنده باشد.
پاسخ،دشمن،آمريكا،قرار،متجاوز،خصمانه،چمران،قاطع،متناسب

باشگاه خبرنگاران جوان - مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران پنجشنبه ۷ خرداد در حاشیه مراسم یادبود خانواده رهبر شهید انقلاب در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات اخیر آمریکا اظهار کرد: آمریکا موجودی صددرصد غیرقابل اعتماد است و هیچ‌گاه نمی‌توان به قول، وعده و برنامه‌های این کشور اعتماد کرد؛ همان‌گونه که اقدام شب گذشته آن‌ها نیز نمونه‌ای آشکار از بی‌تعهدی و رفتار خصمانه واشنگتن بود.
وی با تأکید بر ضرورت دفاع قاطع از حقوق ملت ایران افزود: اگر بخواهیم به نتایج مثبت دست پیدا کنیم و حقوق ملت را به‌طور کامل استیفا کنیم، نباید در برابر دشمن متجاوز کوتاهی یا اغماض داشته باشیم و باید پاسخ لازم و انتقام متناسب از اقدامات خصمانه آن‌ها گرفته شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: فرمول مواجهه با متجاوز روشن است؛ اگر دشمن فرودگاه ما را هدف قرار دهد، ما نیز باید متقابلاً همان مراکز را هدف قرار دهیم و پاسخ صرفاً محدود به پایگاه‌های نظامی آمریکا نباشد.
همچنین اگر شهرهای ما مورد حمله قرار گیرد، پاسخ نیز باید متناسب، قاطع و کوبنده باشد تا بازدارندگی لازم ایجاد شود.
چمران در پایان با اشاره به جنگ روانی و رسانه‌ای جبهه استکبار خاطرنشان کرد: در صورت هرگونه ضعف در پاسخ به دشمن، آن‌ها با استفاده از شبکه گسترده تبلیغاتی خود تلاش می‌کنند افکار عمومی جهان را منحرف کرده و پیروزی پوشالی و غیرواقعی برای خود ترسیم کنند، در حالی که چنین پیروزی‌ای هیچ‌گاه در میدان واقعی به دست نیاورده‌اند و نخواهند آورد.