خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت قدرتمند جلال‌الدین ماشاریپوف به تیم ملی ازبکستان

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 07 خرداد 1405 - 12:49
جلال‌الدین ماشاریپوف، هافبک تیم ملی ازبکستان و باشگاه استقلال، در جریان اردوی این تیم در نیویورک اعلام کرد که پس از مصدومیت، به آمادگی جسمانی عالی رسیده است.
تيم،ازبكستان،نيويورك،هافبك،باشگاه

باشگاه خبرنگاران جوان- تیم ملی ازبکستان در حال حاضر در نیویورک به برگزاری اردوی آماده‌سازی خود مشغول است.
جلال‌الدین ماشاریپوف، بازیکن کلیدی این تیم و عضو باشگاه استقلال، در این اردو حضور دارد و در گفت‌وگویی کوتاه، از آخرین وضعیتش پرده برداشت.
ماشاریپوف در ابتدای صحبت‌هایش عید قربان را به مردم ازبکستان تبریک گفت و از استقبال گرم هواداران در فرودگاه نیویورک تشکر کرد.
او افزود: «ما تمریناتمان را در نیویورک آغاز کرده‌ایم و در حال تطبیق با شرایط جدید هستیم.»
نکته قابل توجه در صحبت‌های این هافبک ملی‌پوش، تأکید او بر وضعیت جسمانی‌اش بود.
ماشاریپوف با اطمینان خاطر گفت: «وضعیت من الان خیلی خوب است.
حتی می‌توانم بگویم عالی است.»
وی در ادامه به برنامه‌های پیش‌رو اشاره کرد و گفت: «مسابقات بسیار خوبی قبل از جام جهانی در انتظار ماست.
ما خودمان را از طریق این بازی‌ها محک خواهیم زد و من سعی خواهم کرد تا جایی که می‌توانم به تیم کمک کنم.
من معتقدم همه چیز خوب خواهد بود.»
حضور ماشاریپوف با این آمادگی جسمانی بالا، می‌تواند ضربه بزرگی به خط هافبک تیم ملی ازبکستان وارد کند و امید‌ها را برای موفقیت در جام جهانی افزایش دهد.