خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گلستان در آستانه افزایش محسوس دما و گردوخاک قرار دارد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 خرداد 1405 - 23:14
گرگان-کارشناس هواشناسی گلستان گفت: تا روز جمعه جوی پایدار و روند افزایشی دما در استان ادامه دارد و از عصر جمعه با افزایش ابر و ورود ناپایداری‌ها، کاهش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.
دما،جمعه،مناطق،استان،افزايش

سمیه جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طبق بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، تا روز جمعه جوی نسبتاً پایدار در سطح استان حاکم خواهد بود و طی این مدت روند افزایش دما ادامه می‌یابد.
وی افزود: بر این اساس، روز جمعه شاهد افزایش محسوس دما در بیشتر مناطق گلستان خواهیم بود که می‌تواند شرایط گرمی فراتر از میانگین معمول فصل را رقم بزند.
جعفری ادامه داد: در کنار افزایش دما، گاهی وزش باد نسبتاً شدید تا شدید موقتی نیز در نقاط مختلف استان پیش‌بینی می‌شود و در مناطق مستعد، وقوع پدیده گردوخاک دور از انتظار نیست.
کارشناس هواشناسی گلستان اظهار کرد: به‌تدریج از عصر جمعه تا اوایل هفته آینده، با تغییر شرایط جوی، آسمان استان نیمه‌ابری تا ابری خواهد شد و کاهش محسوس دما در اغلب مناطق رخ می‌دهد.
وی از شهروندان خواست با توجه به نوسانات دمایی، وزش باد شدید و احتمال گردوخاک، توصیه‌های ایمنی و هشدارهای هواشناسی را مورد توجه قرار دهند.