خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس جمهور موقت ونزوئلا: دولت دوباره ساماندهی می‌شود

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 06 خرداد 1405 - 14:23
رئیس جمهور موقت ونزوئلا از سازماندهی مجدد دولت این کشور خبر داد.
ونزوئلا،رئيس،جمهور،دولت،مادورو،رودريگز،موقت

به گزارش مشرق، دلسی رودریگز رئیس جمهور موقت ونزوئلا اعلام کرد دولت جمهوری ونزوئلا بار دیگر سازماندهی می شود.
وی در جریان نشست کابینه اظهار کرد من هکتور رودریگز معاون رئیس جمهور در بخش سوسیالیسم منطقه‌ای، را به عنوان نماینده قانونی رئیس جمهور و مسئول بازسازی و سازماندهی مجدد دولت و شکل دادن به ساختار جدید آن به طوری که با واقعیت های جدید جامعه ونزوئلا هماهنگی داشته باشد، منصوب کردم.
رودریگز تصریح کرد ونزوئلا براساس هویت و تاریخ مبارزه آن برای آزادی، بار دیگر متولد خواهد شد.
این در حالی است که در تاریخ 3 ژانویه سال جاری، واشنگتن با اعلام یک عملیات نظامی در کاراکاس، اقدام به ربودن نیکولاس مادورو رئیس جمهور قانونی ونزوئلا و همسرش کرد.
آنها دو روز بعد در دادگاهی در نیویورک حاضر شدند.
آنها متهم به قاچاق مواد مخدر شدند.
اما مادورو و همسرش چنین اتهامی را نپذیرفته و اعتراف نکردند.
دلسی رودریگز که به عنوان معاون اجرایی مادورو خدمت می کرد، در حال حاضر به عنوان رئیس جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرده است.
دولت آمریکا گفته که واشنگتن به طور موقت کنترل دولت ونزوئلا را در دست می گیرد.
"دونالد ترامپ"، رئیس دولت تروریستی آمریکا، اعلام کرد واشنگتن پس از بازداشت نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا، از منابع نفتی این کشور سود قابل‌توجهی کسب کرده است.