خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت زخم جنگ بر نقش جهان در «من زنده‌ام»

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 06 خرداد 1405 - 15:57
قسمت هشتم مستند تلویزیونی «من زنده‌ام» امشب ۶ خرداد با محوریت اصفهان و آسیب به آثار تاریخی این شهر از شبکه نسیم پخش می‌شود.
مستند،روايت،قسمت،هرمز،نسيم،حوالي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی برنامه، پس از روایت تنگه هرمز، جزیره هرمز، میناب و بندرعباس در روزهای جنگ رمضان، فصل جنوب مستند تلویزیونی «من زنده‌ام» به پایان رسید و این مجموعه در سه قسمت پیش‌رو، با روایت مژده لواسانی در اصفهان به حملات دشمن به آثار تاریخی، تخریب منازل مسکونی و فداکاری نیروهای هلال احمر می‌پردازد.
قسمت هشتم این مستند با عنوان «نقش جهان» امشب ۶ خرداد حوالی ساعت ۱۸:۴۵ از شبکه نسیم روی آنتن می‌رود.
این قسمت به‌طور ویژه حمله به میراث فرهنگی اصفهان و آسیب به بناهایی چون چهل‌ستون، عالی‌قاپو و ساختمان استانداری را روایت می‌کند.
مستند تلویزیونی «من زنده‌ام» به کارگردانی محمدباقر شاهین و تهیه‌کنندگی سیدمحمدحسین میری، تلاش دارد تصویری از حال‌وهوای شهرها و زندگی مردم در روزهای جنگ رمضان ارائه دهد.
این مجموعه محصول مرکز سیمرغ است و روزهای زوج و جمعه‌ها حوالی ساعت ۱۸:۴۵ از شبکه نسیم پخش می‌شود.