خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ولدان: تعلیم و تربیت «تنگه احد» انقلاب اسلامی است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 خرداد 1405 - 10:21
شیراز-مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با تأکید بر نقش راهبردی نظام تعلیم و تربیت در آینده انقلاب اسلامی گفت: امروز آموزش و پرورش «تنگه احد» انقلاب است.
صدرا،مدارس،اسلامي،فارس،تربيت،تبليغات،مديران،اشاره،مديركل،نسل ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمدباقر ولدان صبح دوشنبه در دیدار برخط با مدیران دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی صدرا استان فارس، با اشاره به تقارن مناسبت‌های مهم فرهنگی و انقلابی، اظهار کرد: امروز باید هر فرد «خرمشهر» خود را بشناسد و برای فتح آن وارد میدان شود.
وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت به تعبیر مرحوم آیت‌الله حائری شیرازی «تنگه احد انقلاب اسلامی» است، افزود: مدارس معارف صدرا می‌توانند مهم‌ترین نقطه نقش‌آفرینی در جنگ تمدنی امروز برای تربیت نسل انقلابی باشند و همه ما باید پاسبان این سنگر مهم باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با قدردانی از تلاش‌های مدیران و مسئولان مدارس صدرا، از زحمات مدیران پیشین و سرپرستان این مجموعه تقدیر کرد و گفت: آموزش در جامعه امروز تنها انتقال سواد نیست، بلکه مسیر رسیدن به نور و حقیقت است.
ولدان با استناد به آیات قرآن و روایات اهل بیت (ع)، تأکید کرد: علمی که در مسیر قرآن و عترت باشد نور است و مدارس صدرا باید پرچمدار چنین نگاهی در نظام آموزشی کشور باشند.
وی ادامه داد: امروز بشریت بیش از هر زمان دیگری تشنه حقیقت است و نظام آموزشی ما باید فراتر از آموزش صرف حرکت کند و به تربیت انسان‌های مؤمن، آگاه و تمدن‌ساز بپردازد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به فعالیت‌های ستاد آموزش و تعالی اداره کل تبلیغات اسلامی فارس بیان کرد: بخش‌های مختلف این ستاد از جمله شبکه مدیران، آموزش‌های تخصصی مبلغان، سامانه مبشران و مکتب امام خامنه‌ای ظرفیت‌های مهمی برای هم‌افزایی با مدارس صدرا دارند.
ولدان با تأکید بر ضرورت تربیت نسل «گام دومی» تصریح کرد: آنچه برای ما اولویت دارد، تربیت نسلی آینده‌ساز و تمدنی است که بتواند در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی کند.
وی همچنین با اشاره به انتصاب مجتبی رضایی ابراز امیدواری کرد با ساماندهی و برنامه‌ریزی جدید، روند فعالیت مدارس صدرا در استان با قوت بیشتری ادامه یابد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت عید غدیر اشاره کرد و گفت: غدیر امسال باید جلوه‌ای ویژه از اخوت، بیعت و همراهی با ولایت باشد و مدارس صدرا می‌توانند در تبیین مفهوم ولایت و بیعت برای نسل جوان نقش مهمی ایفا کنند.
وی بر ضرورت برنامه‌ریزی برای هیئات دانش‌آموزی، گروه‌های جهادی، برنامه‌های فرهنگی تابستان و ارتقای دانش دانش‌آموزان تأکید کرد و افزود: هدف ما حل مسائل مدارس، هماهنگی بیشتر و حرکت رو به رشد مجموعه مدارس صدرا در استان فارس است.