خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدها شرکت اسرائیلی در آستانه ورشکستگی قرار دارند

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 04 خرداد 1405 - 08:03
رسانه های صهیونیستی به شرایط اقتصادی نا به سامان در اراضی اشغالی اذعان کردند.
گزارش،نتانياهو،كمبود،شمال،نيروي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، رسانه های صهیونیستی اذعان کردند، بیش از ۲۷۰ پیمانکار در ۴ ماه به دلیل کمبود نیروی کار، افزایش نرخ بهره و هزینه‌های ساخت و ساز ورشکست شده اند.
در ادامه این گزارش آمده است، صدها شرکت در حوزه ساخت و ساز به دلیل کمبود نیروی کار و افزایش هزینه‌ها در آستانه ورشکستگی هستند.
روزنامه عبری زبان هاآرتس نیز گزارش داد، وعده‌های پیروزی نتانیاهو با عقب‌نشینی قاطع آمریکا به پایان رسید و تل آویو در مواجهه با حزب‌الله درمانده به نظر می‌رسد.
پیشتر نیز گزارش شده بود ساکنان و مسئولان محلی در شهرک «کریات شمونه» و دیگر مناطق شمال فلسطین اشغالی با ابراز خشم از عملکرد ارتش رژیم و کابینه نتانیاهو، اعلام کردند فرماندهان صهیونیست در جبهه شمال، نیروهای خود را در برابر حزب‌الله رها کرده‌اند.