خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱ متهم تحت تعقیب در گنبدکاووس دستگیر شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 خرداد 1405 - 12:43
گنبد-فرمانده انتظامی گنبدکاووس از تشدید فعالیت های انتظامی و دستگیری ۱۱ متهم تحت تعقیب طی ۲۴ ساعت گذشته در این شهرستان خبر داد.
امنيت،انتظامي،پليس،مخلان،نظم،شهروندان،صادقي

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ ستاد نادعلی صادقی اظهار کرد: در اجرای طرح شناسایی متهمان تحت تعقیب و متواری، دستگیری این افراد در دستور کار پلیس های تخصصی و ماموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.
این مقام انتظامی هدف از تشدید اقدامات انتظامی و امنیتی را افزایش ضریب احساس امنیت در بین شهروندان عنوان کرد و گفت: پلیس برخورد قانونی و مقتدرانه با مخلان نظم و امنیت عمومی، سارقین، خرده فروشان مواد مخدر، قاچاقچیان و متهمین تحت تعقیب را بطور ویژه در اولویت برنامه های خود قرار داده است.
صادقی پایداری امنیت اجتماعی در سطح جامعه و ناامن سازی فضای جامعه برای مخلان نظم و امنیت را امری ضروری و حائز اهمیت دانست و گفت: اینگونه طرح ها بطور مستمر در سطح شهرستان به مرحله اجرا گذاشته می شود و پلیس نیز با تمام توان و امکانات در جهت برقراری آرامش و امنیت اجتماعی برای شهروندان از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
فرمانده انتظامی گنبدکاوس از شهروندان خواست، هرگونه اخبار و اطلاعات در خصوص مخلان نظم و امنیت عمومی از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به مرکز فوریت های پلیس اطلاع رسانی کنند.