خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخریب پل غیرمجاز در منطقه حفاظت شده ورجین با دستور قضایی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405 - 13:35
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شمیرانات از تخریب یک سازه بتنی غیرمجاز شامل پایه پل در منطقه حفاظت شده ورجین و حریم رودخانه جاجرود، خبر داد.
حفاظت،تصرف،تخريب،اراضي،زيست،محيط،اقدام،ساخت

باشگاه خبرنگاران جوان - رضا کرمی گفت: در عملیات مشترک یگان حفاظت محیط زیست و یگان حفاظت منابع آب شهرستان شمیرانات مشخص شد که افراد ناشناس با هدف تخریب، تصرف و تغییر کاربری اراضی ملی، اقدام به ساخت پایه پل غیرمجاز بر روی رودخانه جاجرود کرده بودند.
وی ادامه داد: ساخت این پل بتنی در محدوده مذکور با هدف باز کردن مسیر برای فعالیت‌های غیرقانونی و تصرف اراضی ملی انجام شده بود که با اقدام سریع و مشترک نیرو‌های حفاظتی و اخذ دستور قضایی، پیش از بروز تخریب گسترده‌تر متوقف و تخریب شد.
کرمی تصریح کرد: مناطق حفاظت شده و گونه‌های جانوری موجود در آنها میراثی طبیعی، ارزشمند و حساس هستند و هرگونه تصرف، ساخت و ساز یا تغییر کاربری در حریم و بستر رودخانه حفاظت شده جاجرود و ورجین، تخلف آشکار و تهدیدی مستقیم برای اکوسیستم منطقه محسوب می‌شود.
این مقام مسئول افزود: یگان‌های حفاظت با هرگونه اقدام پنهانی و غیرقانونی که به تخریب یا تصرف اراضی ملی بینجامد، قاطعانه برخورد خواهند کرد.
او در پایان تأکید کرد: رصد مستمر، پایش میدانی و برخورد قانونی با متخلفان، رویکرد ثابت و غیرقابل اغماض اداره محیط زیست و منابع طبیعی در مناطق حفاظت شده ورجین است.
منبع: روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران