خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دروازه‌بان شماره یک ایران در لالیگا ماندنی شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405 - 14:36
پس از چهار سال حضور موفق در آدمار لئون، سعید برخورداری، دروازه‌بان سرشناس هندبال ایران، با وجود پیشنهاد‌های اروپایی، تصمیم به ماندن در لالیگا و پیوستن به تیم تورِلاوگا گرفت.
هندبال،برخورداري،اسپانيا،باشگاه

باشگاه خبرنگاران جوان- پس از چهار فصل نمایش خیره‌کننده در ترکیب آدمار لئونِ لالیگا، سعید برخورداری، دروازه‌بان شماره یک تیم ملی هندبال ایران، تصمیم به جدایی از این باشگاه گرفت.
او که با رزومه‌ای درخشان و عملکردی ثابت‌قدم توجه بزرگان هندبال اروپا را به خود جلب کرده بود، پیشنهاد‌های جدی از تیم‌های معتبر مجارستان، دانمارک و فرانسه دریافت کرد؛ اما انتخاب نهایی‌اش چیزی نبود که پیش‌بینی می‌شد.
برخورداری در یک تصمیم غیرمنتظره و بحث‌برانگیز، ترجیح داد در لالیگای اسپانیا بماند، اما این‌بار با پیراهن تیمی تازه.
این سنگربان باتجربه پس از مذاکراتی پشت‌پرده، با تورِلاوگا به توافق رسیده و رسماً به جمع بازیکنان این تیم پیوسته است؛ انتقالی پرسر و صدا که می‌تواند یکی از هوشمندانه‌ترین جابه‌جایی‌های فصل هندبال اسپانیا لقب بگیرد.