خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی خارجی خطاب به باشگاه استقلال: پولم را بعد از جنگ بدهید

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 05 فروردین 1405 - 18:01
سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال خوزستان به خاطر جنگ ایران با آمریکا، به مدیران این باشگاه فرصت داد.
باشگاه،خوزستان،استقلال،پرداخت

باشگاه خبرنگاران جوان - میودراگ بوژوویچ سرمربی پیشین استقلال خوزستان یکی از طلبکاران این باشگاه در فیفاست و به دلیل عدم پرداخت مطالبات او، پنجره نقل‌و‌انتقالاتی آبی‌های خوزستان مدت‌هاست که بسته شده است.
با این وجود این مربی مونته‌نگرویی در جدیدترین صحبتی که با مدیران باشگاه استقلال خوزستان داشته، به آنها اعلام کرده به دلیل حمله آمریکا به ایران، تا پایان این جنگ پولش را نمی‌خواهد.
بهنام ابوالقاسم‌پور مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان گفت: برای باز کردن پنجره نقل‌و‌انتقالاتی و پرداخت مطالبات میودراگ بوژوویچ، با او در ارتباط هستیم.
این مربی به شدت از تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران ناراحت است و به خاطر این اتفاق ابراز تأسف کرد.
بوژوویچ به ما گفت تا پایان جنگ به باشگاه فرصت می‌دهد تا پول او را بعد از جنگ پرداخت کنیم.
منبع تسنیم