خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: جو بایدن یک "پروژه بازسازی" است که در انتخابات ۲۰۲۰ پیروز نخواهد شد

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 16 تیر 1398 - 10:08
دونالد ترامپ در اظهاراتی مجدداً جو بایدن، رقیب احتمالی‌اش در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را مورد حمله قرار داده و او را یک "پروژه بازسازی" خوانده و او را متهم به اهمیت ندادن به ارتش، پلیس و حوزه بهداشت‌ودرمان آمریکا کرد.
بايدن،رئيس،جو،جمهور،آمريكا،دونالد،حمله

دونالد ترامپ در اظهاراتی مجدداً جو بایدن، رقیب احتمالی‌اش در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را مورد حمله قرار داده و او را یک "پروژه بازسازی" خوانده و او را متهم به اهمیت ندادن به ارتش، پلیس و حوزه بهداشت‌ودرمان آمریکا کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه هیل، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در توییتی با گفتن این جمله که "برخی چیزها نجات دادنی نیستند" از دولت باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا به سبب سیاست تجاری که نسبت به چین در پیش گرفت و بدهی‌ها و کسری‌هایی که به بار آورد انتقاد کرد.
ترامپ توییت کرد: جو بایدن یک پروژه بازسازی است اما برخی چیزها دیگر نجات دادنی نیستند.
او در ادامه اظهاراتش نوشت: چین و کشورهای دیگر که سال‌ها از ما دزدیدند دارند برای این که او رئیس جمهور شود التماس می‌کنند.
او کسی است که ارتش و پلیس و بهداشت و درمان ما را به حال خود رها کرد و از مجموع همه رئیس جمهورهای دیگر قبل از خود بدهی بیشتری برای کشور ما ایجاد کرد.
او پیروز نخواهد شد.
دونالد ترامپ از زمانی که جو بایدن معاون سابق رئیس جمهور آمریکا رسماً کاندیداتوریش را برای ریاست جمهوری در اوایل سال جاری میلادی اعلام کرد به بایدن حمله کرده و از او با لفظ تمسخرآمیز "جو بایدن خوابالو" صحبت می‌کند.
این در حالی است که خود بایدن نیز به ترامپ حمله کرده و در اظهارنظرهایی ترامپ را یک "قُلدر" توصیف کرد.
بعد از این اظهارنظرهای بایدن، ترامپ نیز پاسخ او را داده و به خبرنگاران در خارج از کاخ سفید گفت: من فکر نمی‌کنم ابداً یک قُلدر به حساب بیایم.
انتهای پیام