خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشگاه هاروارد به همکاری با بن سلمان پایان داد

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 15 تیر 1398 - 12:14
دانشگاه هاروارد به توافقنامه همکاری خود با محمد بن سلمان ولیعد سعودی پایان می دهد. هدف از این همکاری اختصاص بورس تحصیلی تابستانی به دانشجویان سعودی بوده است.
دانشگاه،سعودي،هاروارد،قتل،خاشقچي،عربستان،دنبال،سلمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، بر اساس گزارشی که در روزنامه دانشگاه هاروارد چاپ شده، توافقنامه یادشده در سال ۲۰۱۶ بین دو طرف امضا شده بود و دانشگاه هاروارد متعهد به اختصاص ۱۲.۵ درصد یا ۸۰۰ صندلی به دانشجویان بورسیه بنیاد بن سلمان بود.
از این تعداد ۱۰۰ نفر از دانشجویان سعودی به انتخاب بنیاد بن سلمان انتخاب می شدند.
جاناتان سوئین سخنگوی دانشگاه هاروارد این تصمیم را روز چهارشنبه با صدور بیانیه ای مطبوعاتی اعلام کرد.
وی علت این تصمیم را اعلام نکرده است.
اما به دنبال قتل وحشیانه جمال خاشقچی روزنامه نگار سعودی در استانبول ترکیه به دست ماموران امنیتی عربستان برخی دانشگاه های جهان همکاری خود را با سعودی ها قطع کردند.
در ماه های اخیر نیز سرمایه گذاری های مالی سنگین عربستان در دانشگاه های مختلف امریکایی و اعطای بودجه های تحقیقاتی توسط سعودی ها به این دانشگاه ها مورد انتقاد و اعتراض دانشگاهیان و برخی رسانه های آمریکایی قرار گرفته است.
از سوی دیگر به دنبال قتل خاشقچی تحقیقاتی در مورد عملکرد دانشگاه هایی که روابطی با خانواده سلطنتی سعودی دارند، انجام شده است.
همچنین برخی دانشگاه های امریکا مانند دانشگاه ام آی تی به دنبال وقوع این جنایت بیانیه هایی صادر کرده و ضمن محکوم کردن این قتل از قطع روابط و همکاری های خود با عربستان خبر دادند.
دانشگاه هاروارد در نوامبر گذشته جلسه سخنرانی ترکی فیصل شاهزاده سعودی را در این دانشگاه به علت قتل خاشقچی لغو کرده بود.