خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل قطعی آب منطقه«وزکور» رفع شد؛ پاسخ فرماندار به شایعات

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 03 تیر 1398 - 15:13
فرماندار کوهدشت به برخی شایعات مبنی بر بازداشت مراجعه‌کنندگان قطعی آب به فرمانداری این شهرستان پاسخ داد.
آب،فرمانداري،منطقه،كوهدشت،اهالي،قطعي

محمدرضا آزادبخت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کوهدشت اظهار داشت: در روز پنج‌شنبه تعدادی از اهالی منطقه وزکور بخش کوهنانی در پی نارضایتی از قطعی آب شرب روستای چم‌قاضی به‌دلیل سوختگی پمپ آب به فرمانداری این شهرستان مراجعه کردند.
وی با بیان اینکه در همان روز نیروهای شبکه آب‌وفاضلاب روستایی برای بررسی و وصل آب به منطقه وزکور اعزام شده‌بودند، افزود: برخی از مراجعه‌کنندگان با تحریک و تهییج دیگران اقدام به جوسازی، سردادن شعار علیه مسئولان و بی‌احترامی به کارکنان فرمانداری کردند که با دخالت نیروهای انتظامی حاضر در محل دو نفر از آنان به کلانتری12 ارجاع داده شدند و پس از اتمام جلسه استانی که در فرمانداری برگزار شد این موضوع با وساطت بنده و جلوگیری از معرفی افراد خاطی به دادسرا پایان یافت.
فرماندار کوهدشت با تکذیب هرگونه شایعه درخصوص بازداشت مراجعه‌کنندگان به فرمانداری عنوان کرد: هیچ فردی از اهالی منطقه وزکور در بازداشت نیست، هم‌اکنون مشکل قطعی آب این منطقه رفع‌شده و شبکه آب آن نیز رفع مشکل شده‌است.
انتهای پیام/ش