خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرپناهی که سیل ویران کرد

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 02 تیر 1398 - 16:21
سیل ابتدای سال خسارت زیادی به همه بخش‌ها خصوصا خانه‌های روستایی وارد کرد.
سيل،افروز،خانه،نابينايش،پاتاوه،سرپناه،خسارت،فرزند،پسر،آب

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، عید سال 98 را هیچ کسی فراموش نخواهد کرد.روزهایی که باران سیل شد و خیلی از شهرها و روستاها را زیر آب برد، خیلی‌ها را بی‌خانمان کرد و متاسفانه تعدادی از هموطنانمان را هم از دست دادیم.
سیل در استان کهگیلویه و بویراحمد گرچه به دلیل کوهستانی بودن به مانند لرستان و گلستان خانه‌ها را به زیر آب نبرد اما خسارت فراوانی در راه‌ها، کشاورزی و سایر حوزه‌ها به بار آورد و به روستاهایی که هنوز بافت خانه‌ها قدیمی بودند خسارت زد.
افروز خرازی یکی از آن روستانشینان در منطقه تمنک بخش پاتاوه است که سیل تنها سرپناه خودش و فرزند نابینایش را از او گرفت.روز گذشته به همراه آقای پسنده مسوول بسیج سازندگی شهدای پاتاوه به روستای تمنک محل سکونت افروز سری زدیم تا جویای احوالش شویم.
وی که بعد از خراب شدن خانه‌اش در خانه همسایه که با دو میلیون رهن و ماهی 150 هزار تومان اجاره کرده مستقر شده ابتدا از تنگدستی و مشکلات مالی و اینکه خانه اجاره‌ای حمام ندارد می‌گوید و بعد به سیل اشاره می‌کند که سیل آمد و سقف خانه‌اش را با تمام وسایلی که داشت پایین آورد.
این پیرزن روستایی می‌گوید ایروان پسر 40 ساله‌اش که نابینا است را می‌خواهد داماد کند اما سرپناهی نیست که پسر و عروسش را در آن جایی دهد.
به ما می‌گوید خودش تحت پوشش کمیته امداد است و بهزیستی از فرزندش حمایت می‌کند.
بی‌بی افروز امیدوار است این دو نهاد حمایتی و همه آنهایی که دستی به کارهای خیر دارند کمکش کنند و قبل از آغاز فصل سرما خانه برایش بسازند تا هم سرپناه داشته باشد و هم بتواند فرزند نابینایش را در رخت دامادی ببیند.
انتهای پیام/82024/ر