خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمیته دو حزبی ۱۳ نفره تحقیق درباره ترور ترامپ تشکیل می‌شود

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 02 مرداد 1403 - 18:00
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا امروز در نشست این نهاد از تشکیل یک کارگروه دو حزبی ۱۳ نفره برای تحقیق در مورد سوء قصد نافرجام هفته گذشته به «ترامپ» خبر داد.
نمايندگان،مجلس،آمريكا،رئيس،سوء،تحقيق،قصد،تشكيل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «مایک جانسون» (Mike Johnson) رئیس مجلس نمایندگان آمریکا امروز سه شنبه در سخنانی از تلاش برای تشکیل کمیسیون تحقیق در خصوص سوء قصد به جان دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق این کشور خبر داد.
بر اساس اعلام این رسانه، «حکیم جفریز» (Hakeem Jeffries) رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا نیز حین سخنرانی رئیس مجلس نمایندگان حضور داشت.
بر اساس اعلام این رسانه، رئیس و رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا تأکید کردند که یک کارگروه دو حزبی برای تحقیق در مورد سوء قصد نافرجام هفته گذشته به ترامپ تشکیل می شود.
«مایک جانسون» اضافه کرد: کمیته ای متشکل از ۷ جمهوری‌خواه و ۶ دموکرات برای تحقیق درباره تلاش برای ترور ترامپ تشکیل خواهیم داد.
مدیر سرویس مخفی آمریکا پاسخ‌ های غیرقابل قبولی درباره سوء قصد به ترامپ ارائه کرد.
این در حالیست که مجلس نمایندگان آمریکا هم اکنون در حال برگزاری نشستی با هدف بررسی ابعاد امنیتی حادثه حمله به ترامپدر هفته گذشته است.
ترامپ ۱۳ جولای در جریان گردهمایی انتخاباتی‌اش در باتلر واقع در ایالت پسیلوانیا هدف ترور قرار گرفت؛ اما چرخش ناگهانی سر، به زعم بسیاری به طور معجزه‌آسا او را از مرگ حتمی نجات داد و تیر به گوش راست او اصابت کرد.
در این حادثه یکی از حاضران در گردهمایی کشته شد و ۲ نفر نیز به شدت مجروح شدند و ضارب نیز به ضرب گلوله تک‌تیرانداز سرویس مخفی از پا در آمد.