خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تدوین ۴ برنامه همکاری بین دانشگاه‌های امیرکبیر و «سینرژی» روسیه

مهر | دین و اندیشه | یکشنبه، 10 تیر 1403 - 13:48
در بازدید رییس دانشگاه سینرژی روسیه از دانشگاه امیرکبیر چهار برنامه مشترک متقابل از جمله برگزاری دوره‌های مشترک کوتاه‌مدت و برگزاری دوره‌های مشترک بین‌رشته‌ای تدوین شد.
دانشگاه،مشترك،اميركبير،صنعتي،همكاري،مديريت،سينرژي،طرفين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه امیرکبیر، رییس دانشگاه سینرژی روسیه (Synergy University) به همراه معاونان این دانشگاه با هدف گسترش همکاری‌های علمی و صنعتی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید کردند و با توانمندی‌های این دانشگاه آشنا شدند.
در جلسه‌ای مشترک که در خصوص ساز وکارهای همکاری دوجانبه که در معاونت امور بین‌الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با حضور اقای دکتر امامیان عضو هیات علمی دانشکده مدیریت این دانشگاه برگرار شد، ضمن معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های طرفین، زمینه‌های ممکن برای همکاری بین دو دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه چهار برنامه مشترک متقابل تدوین و پیشنهاد شد تا این برنامه‌ها با توافق طرفین جهت اجرا پیگیری شود.
این برنامه‌ها شامل برگزاری دوره های مشترک کوتاه مدت در رشته مدیریت کسب و کار، تبادل استاد و دانشجو، آموزش زبان فارسی و روسیه در راستای تبادلات فرهنگی است.
برگزاری دوره‌های مشترک بین‌رشته‌ای با تمرکز بر همکاری از دیگر برنامه‌های مشترک است که این دوره‌های آموزشی در رشته‌های «مدیریت کسب و کار»، «رباتیک و هوش مصنوعی»، «کارآفرینی و فناوری»، «شهرهای هوشمند»، «فناوری اطلاعات» و «رشته‌های نوظهور و بین‌رشته‌ای» خواهد بود.
بر اساس توافقات صورت گرفته مقرر شد دانشکده‌های مرتبط با موضوعات تخصصی همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه سینرژی، جلسات برخط مشترکی را در ماه آینده برگزار کنند تا درباره جزئیات و چگونگی شروع این همکاری‌ها برنامه ریزی شود.