خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی هواشناسی هرمزگان در روز چهارشنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۵

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 13 خرداد 1405 - 09:05
بندرعباس- کارشناس هواشناسی هرمزگان گفت: طی بعدازظهر و امشب ناپایداری دریایی در خلیج فارس و تنگه هرمز پیش بینی می‌شود.
استان،غربي،حمزه،جزاير،سواحل،خليج،گرم،نژاد،فارس

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی حمزه‌نژاد اظهار کرد: بر روی خلیج فارس و غرب تنگه هرمز، وزش بادهای نسبتاً شدید جنوب غربی تا شمال غربی با احتمال وقوع گرد و غبار در سواحل، جزایر و برخی نقاط غربی استان پیش بینی می‌شود.
حمزه نژاد افزود: بیشینه سرعت باد در سواحل و جزایر خلیج فارس گاهی به بیش از ۴۵ کیلومتر بر ساعت و بیشینه ارتفاع امواج دریا در محدوده سواحل و جزایر غربی استان به بیش از ۱۵۰ سانتی‌متر می‌رسد.
وی توصیه کرد: تدابیر لازم در بنادر استان برای رفت و آمد ایمن شناورها صورت گیرد و از رفت و آمد شناورهای سبک صیادی و قایق‌های تفریحی و شناورهای تجاری به مقاصد استان‌های خوزستان و بوشهر و کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس خودداری شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: امروز ماندگاری هوای گرم در استان مورد انتظار است.
حمزه نژاد افزود: این شرایط جوی و دریایی به تناوب تا صبح شنبه ۱۶ خرداد ادامه دارد.
وی گفت: از فردا تا اوایل هفته آینده بعدازظهرها، رشد ابر در ارتفاعات شرقی استان محتمل است.
حمزه نژاد افزود: در این مدت علاوه بر ماندگاری هوای گرم در غرب استان، در مناطق شرقی و مرکزی نیز افزایش نسبی دمای هوا پیش بینی می‌شود.
وی توصیه کرد: با توجه به احتمال گرمازدگی از رفت و آمدهای غیر ضرور در ساعات گرم روز پرهیز شود و تدابیر لازم برای مدیریت مصرف انرژی صورت گیرد.