خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آگاهی حق مردم است

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 29 خرداد 1403 - 10:55
حجت‌الاسلام خلیلی گفت: امروز تکلیف داریم که بگوییم در یک سال گذشته در دستگاه قضایی چه اتفاق افتاده است؛ مردم باید بدانند و آگاهی حق مردم است.
قوه،شهيد،قضاييه،شهداي،بهشتي،معاون

معاون اول قوه قضاییه:
حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضاییه روز سه‌شنبه در نشست خبری در آستانه گرامیداشت هفته قوه قضاییه و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره)، شهدای انقلاب و قوه قضائیه و به خصوص آیت الله شهید بهشتی و شهدای حادثه هفتم تیر سال ۶۰ و تمامی شهدای مسیر تحقق عدالت، افزود: بر خود وظیفه می‌دانم در ابتدای این نشست، یاد و خاطره‌شهید آیت الله رییسی و همراهان عزیز ایشان را گرامی بدارم.
وی ادامه داد: باید ببینیم آن بزرگان مفاهیم عدالت را چگونه تعریف می‌کردند و چه برنامه‌هایی برای این آرمان داشتند و برای کم کردن فاصله میان وضعیت موجود و مطلوب چه اقداماتی انجام دادند.
معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: امروز باید افکار این عزیزان را زنده بداریم و در سطوح مختلف نیاز داریم این مفاهیم را دوباره با اندیشه‌های بزرگان خصوصا شهید بهشتی مرور کنیم.
وی با اشاره به شخصیت آیت‌الله شهید رئیسی گفت: همراهان با تفکر شهید بهشتی باید عاشق کار باشند؛ تحمل و صبر شهید رئیسی بی‌شمار بود ولی خستگی‌ناپذیر بود و این ویژگی اجرای برنامه‌ها را آسان‌تر و تحقق اهداف را به راحتی میسر می‌کند.