خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 14 اردیبهشت 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه پرورش آبزیان دریایی در سطح 222 هکتار تدوین شد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 01 اردیبهشت 1403 - 11:53
در گام اول برنامه جامع دفتر برنامه ملی توسعه شهرک های گلخانه ای و شیلاتی، با هماهنگی با استانداری بوشهر، پارک خلیج فارس و مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی(ره) پروژه پرورش آبزیان دریایی در سطح 222 هکتار در سایت رودشور شمالی تعریف شده است.
پروژه،اقتصادي،برنامه،استان،دفتر،امداد،تخصيص،مجتمع،پارك،كميته ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در راستای تحقق شعار سال و مشارکت آحاد مردم در فعالیت‌های اقتصادی، برنامه جامعی از طرف دفتر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی تهیه شده است که در راستای این برنامه در گام اول با هماهنگی با استانداری بوشهر، پارک علم و فناوری خلیج فارس و مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی(ره) پروژه پرورش آبزیان دریایی در سطح 222 هکتار در سایت رودشور شمالی تعریف شده است.
هدف اصلی از اجرای این پروژه، اشتغالزایی برای افراد کم برخوردار و مشارکت مردمی در زنجیره ارزش آبزیان با تمرکز بر ایجاد و تکمیل زنجیره ارزش پروش ماهیان دریایی و پرورش میگو عنوان شده است.
براساس ارزیابی‌های اولیه در این پروژه، 259 قطعه زمین با ظرفیت اشتغالزایی مستقیم هزار و 554 نفر برای کار در مزارع توسط مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی(ره) احداث و با یک الگوی بهره‌برداری مشخص به مددجویان تخصیص داده می‌شود.
براساس این الگو قرار است 40 درصد اراضی پس از احداث استخر‌های پرورش ماهی به دهک‌های 1 تا 5 استان تخصیص یابد.
این طرح با محوریت مجتمع اقتصادی کمیته امداد و در قالب یک کنسرسیوم همکاری مابین معاونت علمی، استانداری بوشهر، پارک علم و فناوری خلیج فارس و شرکت‌های دانش بنیان و فناور حاضر در پارک و استان اجرا خواهد شد.
طی بازدیدی که در روز‌های 26 و 27 فروردین توسط تیم کارشناسی دفتر برنامه ملی از سایت تخصیص یافته به پروژه صورت گرفت، آخرین وضعیت پروژه توسط دستگاه‌های اجرایی استان ارائه و در خصوص روش‌های تأمین منابع مالی، برنامه زمانبندی اجرای پروژه و ساختار شکست کار تصمیمات مقتضی اخذ شد.
براین اساس مقرر شد، طرح اقتصادی و الگوی کسب و کار با مشارکت مردم توسط مجتمع اقتصادی کمیته امداد تدوین و در ادامه روش‌های تأمین منابع مالی و نحوه حمایت دفتر برنامه ملی از این پروژه مشخص شود.
از دیگر موضوعات مطرح شده در این بازدید، تمرکز ویژه برای بهره‌مندی از قانون جهش تولید دانش بنیان بود.
مفاد این قانون توسط کارشناسان دفتر برای مدیران و دستگاه‌های اجرایی استان ارائه و مقرر شد از ظرفیت شرکت‌های پتروشیمی موجود در استان جهت سرمایه‌گذاری در طرح‌های اقتصادی حوزه شیلات و گلخانه استفاده شود.
همچنین در این بازدید دو روزه از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های صنعت آبزی پروری استان بوشهر از جمله شرکت تولید بچه ماهیان دریایی راموز، پروژه‌های تولید ماهی درقفس در خورموج و پروژه‌های تولید پرورش ماهی در قفس در مقیاس 5 تنی بازدید‌هایی صورت گرفت و مقرر شد طرح‌های اجرایی و عملیاتی این پروژه‌ها توسط مجریان و شرکت‌های حاضر در پارک علم و فناوری برای بررسی جهت تخصیص تسهیلات به دفتر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی ارسال شود.
انتهای پیام/