خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشییع پیکر شهید «جلادتی» در شهرری؛ ساعت 13

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 18 فروردین 1403 - 10:48
آئین تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید راه قدس «سید مهدی جلادتی» از شهدای عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی در دمشق، امروز در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار می شود.
شهيد،سيد،مهدي،حضرت،عبدالعظيم،زاهدي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری و به نقل از آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) آئین تشییع پیکر مطهر شهید قدس، «سید مهدی جلادتی» از همراهان شهید سرلشکر زاهدی، امروز شنبه 18 فروردین حوالی ساعت 13 از درب جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار میشود.
بر اساس این اطلاعیه شهید والامقام سید مهدی جلادتی در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت سیدالکریم (ع) آرام خواهد گرفت.
گفتنی است شهید سید مهدی جلادتی به‌عنوان مستشار در کشور سوریه خدمت می‌کرد که در پی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق، در روز 13 فروردین ماه به همراه سرتیپ پاسدار محمدرضا زاهدی و تعدادی از فرماندهان و همرزمان خود به شهادت رسید.
انتهای پیام/