خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور ووشوی قم در لیگ برتر بانوان و دسته اول مردان کشور

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 14:29
قم - رئیس هیئت ووشوی استان قم از حضور ووشوی قم در لیگ برتر بانوان و دسته اول مردان کشور در آینده خبر داد.
قم،ووشوي،ملي،هيئت،تيم،مسابقات،حضور،ووشوكاران،ووشو،كادر

جواد محمدزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اردوی تیم ملی ووشوی جوانان در قم در حال برگزاری است و این اردو تا جمعه ۲۴ خرداد ادامه خواهد داشت و ووشوکاران ملی پوش در بخش ساندا تمرینات خود را در دو نوبت زیر نظر کادر فنی برگزار می‌کنند و مهدی اکبری مقدم نماینده قم در ترکیب تیم ملی است.
وی افزود: شرایط برگزاری اردو مورد توجه کادر فنی قرار گرفته و امروز نیز مهدی علی نژاد رئیس فدراسیون ووشو و هیئت همراه در قم حضور پیدا می‌کنند تا از نزدیک با کادر تیم ملی جوانان و ووشوکاران ملی پوش دیدار کنند.
رئیس هیئت ووشوی استان قم با اشاره به برنامه‌های آتی هیئت ووشوی قم گفت: تیم‌های المپیاد استعدادیابی آقایان و بانوان قم مرداد امسال درگیر مسابقات خود می‌شوند و همچنین برگزاری دوره تئوری مربیگری درجه ۳ توسط هیئت ووشو که برای همه رشته‌ها مشترک است در تابستان محقق خواهد شد.
محمد زاده در مورد حضور تیم‌های ووشوی قم در لیگ‌های کشوری بیان داشت: امسال همانند سال ۹۷ در لیگ برتر ووشوی بانوان حضور خواهیم داشت و در بخش مردان نیز تیم ووشوی قم در لیگ دسته اول کشور مسابقه می‌دهد و این حضور، تداوم برنامه‌های هیئت ووشو برای قرار داشتن ووشوی قم در سطح اول کشور است.
وی درباره مسابقات استانی عنوان کرد: مسابقات ووشوی استان قم از جمعه ۲۴ خرداد در بخش بانوان گشایش می‌یابد و ووشوکاران در بخش تالو با هم مسابقه می‌دهند و به فاصله یک هفته بعد، این رقابت‌ها در قسمت ساندای دختران ادامه می‌یابد و شرکت کنندگان در ۴ رده سنی با هم رقابت می‌کنند.
رئیس هیئت ووشوی استان قم با اشاره به وضعیت محمدمهدی عبدالملکی تالوکار قمی که به تیم ملی جوانان دعوت شده بود تصریح کرد: عبدالملکی پس از مسابقات انتخابی تیم ملی آسیب دید و همین موضوع مانع از این شد که وی بتواند تمرینات خود را دنبال کند با این حال در انتخابی درون اردویی نتیجه بدی کسب نکرد و با وجود امتیاز بالا و قابل قبول در نهایت در فهرست اعزامی‌ها به مسابقات قهرمانی آسیا قرار نگرفت.