خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص 13 میلیارد تومان برای طرح های جهاد کشاورزی شهرستان طبس- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 16 فروردین 1402 - 16:17
مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از اختصاص 13 میلیارد تومان برای طرح های کشاورزی شهرستان طبس خبر داد.
طبس،شهرستان،فرماندار،خراسان،جنوبي،كشاورزي،اميدواريم،جهاد،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از طبس، مهدی جعفری صبح امروز در سفر به شهرستان طبس در دیدار با فرماندار شهرستان، اظهار داشت: با توجه به اینکه طبس یکی از شهرستان‌های گردش‌پذیر استان خراسان جنوبی است و جمعیت زیاد زائر در داخل خودش جای داده توانستیم مدیریت بازار بسیار خوبی را با کمک فرماندار در داخل شهرستان انجام دهیم و هیچ‌ گونه کمبودی در بازار نبود.
مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: بهترین نوع کشت آنقوزه مربوط به طبس است و امیدواریم بتوانیم کشت و کار بیشتر از این داشته باشیم و اقتصاد پویایی شامل حال مردم طبس شود.
وی با تاکید و توجه به حوزه کاشت آنقوزه افزود: کاشت آنقوزه را باید در طبس مورد توجه قرار دهیم، چرا که آنقوزه طبس برند کشوری و برند دنیا را دارد.
جعفری بیان کرد: امیدواریم در میز خدمتی که در خدمت بهره‌برداران بخش کشاورزی هستیم درددل آنها را بشنویم و پاسخگویی لازم را داشته باشیم، بازدیدهایی از سطح مزارع نیز خواهیم داشت.
مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی همچنین به موضوعات «مگس مدیترانه‌ای» در مزارع شهرستان طبس و «آسیب قنوات» در سیل اخیر اشاره کرد و گفت: پس از بررسی‌ها و بازدید، اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
وی از اختصاص 13 میلیارد تومان برای طرح‌های کشاورزی شهرستان طبس خبر داد و گفت: امیدواریم در سال جدید جهش و گشایشی در اعتبارات به ویژه در حوزه‌های آب خاکی و حوزه‌های زراعی و باغی را شاهد باشیم.
رحیمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس نیز در این دیدار گفت: مسئولین در راستای منویات مقام معظم رهبری جهاد تبیین را در دستور کار خود قرار دهند.
وی افزود: سهم شهرستان طبس 7 هزار خانه از 9500 خانه استان خراسان جنوبی است که به تنهایی این آمار شهرستان طبس برابری با 20 استان کشور می‌کند.
فرماندار ویژه شهرستان طبس بیان کرد: یکی از مطالبات مردم شهرستان طبس در مورد کیفیت و تعطیلی نانوایی‌ها است که درخواست دارم بازرسی‌ها در این حوزه زیاد شود.
رحیمی تصریح کرد: با نانوایی‌های متخلف با جدیت برخورد شود که نان خوب و با کیفیت به دست مردم برسد.
انتهای پیام/252/