خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی: اسرائیل بمب هسته ای در اختیار دارد- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 16 فروردین 1402 - 00:13
ایهود باراک نخست وزیر و وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی اعتراف کرد، رژیمش بمب هسته ای در اختیار دارد.
باراك،اسرائيل،اعلام،صهيونيستي،سلاح،رژيم،رابطه،وانونو

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ایهود باراک در صفحه شخصی خود در توئیتر اعتراف کرد، اسرائیل سلاح هسته‌ای در اختیار دارد.
باراک در این رابطه نوشت: اخیراً در مذاکراتی که بین اسرائیلی‌ها و دیپلمات‌های غربی انجام گرفته است، نگرانی‌‌هایی در رابطه با وقوع کودتا در اسرائیل مطرح شد، امری که می‌تواند منجر به شکل‌گیری یک دیکتاتوری افراطی در قلب خاورمیانه آن هم در اسرائیلی که دارنده سلاح هسته‌ای است، شکل بگیرد.
روزنامه معاریو هم با بازنشر این توئیت جنجالی باراک اعلام کرد، در حالی ایهود باراک به مسلح بودن اسرائیل به سلاح هسته‌ای پرداخت که ساختار رسمی حاضر به اعلام رسمی آن نبوده و سالیان درازی است که سیاست ابهام را در مورد مسئله هسته‌ای در پیش گرفته است.
این رسانه عبری‌زبان در وب‌سایت خود افزود: سال 2001 که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر فعلی در مذاکراتی پشت درهای بسته اعلام کرده بود "باید ما ابهام هسته‌ای را کناری بزنیم و اعلام کنیم که اسرائیل یک قدرت هسته‌ای است."، سخنان آن زمان نتانیاهو با واکنش آریل شارون نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی مواجه و وی تأکید کرد؛ هر کسی چنین مسایلی را بر زبان آورد، باید مانند وانونو محاکمه شود.
مردخای وانونو دانشمند هسته‌ای صهیونیست است که اولین بار اسناد و مدارکی در رابطه با توانمندی‌های هسته‌ای نظامی رژیم صهیونیستی را در اختیار رسانه‌ها قرار داد، اما توسط سرویس‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، ربوده و به داخل فلسطین اشغالی منتقل و بعد از محاکمه به زندان محکوم شد.
انتهای پیام/*+