سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شگفتی سازی پینگ پنگ باز ایران با شکست نفر 23 جهان- اخبار رشته های ورزشی - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 04 بهمن 1401 - 22:28
بازیکن تنیس روی میز کشورمان مقابل نفر 23 رنکینگ جهانی پیروز شد.
مصاف،مرحله،شكست،رقابت،فرانسه،نتيجه،عالميان،لئو،پنگ

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز، در اولین روز از مسابقات جدول اصلی رقابت های فیدر قطر، نوید شمس ابتدا در مصاف با داریوش موویلیانو از رومانی با نتیجه 3 بر 2 پیروز شد و به مرحله یک شانزدهم نهایی راه پیدا کرد.
در این مرحله شمس دست به کاری خارق العاده زد و توانست لی سانگ سو، نفر 23 رنکینگ دنیا از کره جنوبی و دارنده چندین مدال رنگارنگ جهان ، آسیا و بازی‌های آسیایی را با نتیجه قاطع 3 بر صفر شکست دهد و قدم به مرحله یک هشتم نهایی بگذارد.
نابغه نوظهور پینگ پنگ ایران در رده سنی بزرگسالان ، برای حضور در جمع 8 بازیکن برتر به مصاف لئو دی نودرست از فرانسه بارنکینگ 195 دنیا خواهد رفت.
نوشاد عالمیان دیگر نماینده کشورمان در نخستین بازی خود رومن رویز از فرانسه را 3 بر 2 از پیش رو برداشت و در مرحله بعدی پایانیدر مصاف با لئو دی نورست از فرانسه ، 3 بر یک شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت.
در سایر بازی ها، نیما عالمیان در مصاف با ژائو ژیهائو از چین 3 بر 2 شکست خورد ، امیرحسین هدایی در رقابت با ژیانگ پنگ از چین 3 بر 2 نتیجه را واگذار کرد، امین احمدیان نیز در مصاف با سون ون چینی 3 بر 2 تن به شکست داد و از راهیابی به مرحله بعدبازماندند.
رقابت های فیدر تنیس روی‌ میز قطر از 3 بهمن ماه با حضور 6 ورزشکار کشورمان در شهر دوحه در جریان است.
انتهای پیام/