خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست سیاست های مهاجرتی دولت بایدن در «ال پاسو»- اخبار آمریکا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 19 دی 1401 - 19:22
مقامات مکزیک هشدار داده اند پیشنهادات جدید بایدن در مورد سیاست های مهاجرتی به نوعی عبور از «خط قرمز» آنها محسوب می شود و با طرح وی به مخالفت پرداخته اند.
پاسو،مهاجرتي،ال،موج،آمريكا

به گزارش تسنیم، اولین سفر مرزی رئیس جمهور آمریکا به شهر ال پاسو در ایالت تگزاس از ابتدای دوران ریاست جمهوری‌اش موج گسترده‌ای از انتقادات را به همراه داشته است.
بسیاری از دموکرات‌ها و فعالان حقوق بشر، طرح مهاجرتی جدید بایدن را محکوم کرده و آن را «ننگ بشردوستانه» خوانده‌اند.
جمهوری خواهان هم تاخیر طولانی مدت وی برای بازدید از ال پاسو به عنوان یکی از مهم‌ترین مرزهای آمریکا در جریان موج مهاجرت‌های غیرقانونی را اشتباه بزرگ وی برشمرده‌اند.
علاوه بر این مقامات مکزیک هشدار داده‌اند پیشنهادات جدید بایدن در مورد سیاست‌های مهاجرتی به نوعی عبور از «خط قرمز» آنها محسوب می‌شود و با طرح وی به مخالفت پرداخته‌اند.
ال پاسو نماد فروپاشی سیستم مهاجرتی آمریکا طی چند دهه اخیر محسوب می‌‌شود و موج بی‌سابقه‌ای از مهاجرت های غیرقانونی از سراسر آمریکای مرکزی و جنوبی از طریق این شهر انجام می‌گیرد.
انتهای پیام/