خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جایگاه فعلی شیلات خوزستان باید ارتقا یابد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 21 آذر 1401 - 14:47
اهواز- سرپرست اداره کل شیلات خوزستان بر ارتقای جایگاه فعلی شیلات استان تاکید کرد و گفت: بخش شیلات و آبزی پروری استان ظرفیت بسیار بالایی دارد و از این رو نیازمند توجه و اقدامات مؤثری هستیم.
خوزستان،شيلات،اداره،محمدي،دوست،نامتعارف،پروري،آبزي،ماهيان

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد محمدی دوست ظهر امروز دوشنبه در نشست با کارکنان اداره کل شیلات خوزستان در جمع خبرنگاران بیان کرد: پیگیری اجرای برنامه تحولی وزارت جهاد کشاورزی یکی از مأموریت‌های اصلی بنده است.
وی افزود: بخش شیلات و آبزی پروری خوزستان نیز ظرفیت بسیار بالایی دارد و از این رو در زمینه پرورش ماهیان آب شیرین، آب شور، آب‌های نامتعارف و دریاچه پشت سدهای خوزستان و… نیازمند توجه و اقدامات مؤثری هستیم.
محمدی دوست در ادامه توسعه پرورش ماهیان دریایی و میگو در سواحل خوزستان و استفاده از آب‌های نامتعارف را یک فرصت مهم برای ایجاد اشتغال و تولید ثروت در استان عنوان کرد و گفت: با کمک نیروهای جوان و توانمند اداره کل و بهره‌مندی از تجربیات متخصصان این عرصه برنامه‌ریزی و بسترسازی مناسب برای تحقق این امر فراهم می‌شود.
سرپرست اداره کل شیلات خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های متنوع استان در زمینه آبزی پروری و صید و صیادی بر ارتقای جایگاه فعلی شیلات خوزستان تاکید کرد.
محمدی دوست با بیان اینکه جامعه به امنیت غذایی نیاز دارد، یادآور شد: همه امور اداره کل شیلات خوزستان باید در راستای انجام وظایف ذاتی و خدمت رسانی به مردم برنامه‌ریزی شود.
وی، کار مضاعف و تلاش جهادی را معیار و ملاک ارزیابی مدیران و کارکنان دانست و یادآور شد: از ایده‌ها و پیشنهادات کارشناسان استقبال می‌کنیم.