خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماده ۲ آیین‌نامه در انتظار رانندگان حادثه‌ساز

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 10 آذر 1401 - 10:29
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، از رانندگان خواست در شرایط خلوت بودن معابر بیش از پیش قوانین و مقررات را رعایت کنند.
معابر،تهران،شهر،خلوتي،رانندگان،سرعت،سطح،راهور،خلوت،ترافيكي

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی اصغر شریفی با تشریح وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی تهران در روز جاری گفت: با رصدی که از طریق دوربین‌های مرکز کنترل ترافیک از سطح معابر شهر تهران از وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های پایتخت در صبح پنج‌شنبه ۱۰ آذر ماه صورت پذیرفت، شاهد خلوتی در سطح معابر شهر تهران بودیم.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ خاطرنشان کرد: امروز پنج شنبه از ابتدای صبح بار ترافیکی خاصی در معابر شهر تهران مشاهده نشده و رفت و آمد خودروها به سهولت انجام و ترافیک روانی را شاهد بودیم.
وی عنوان کرد: در مابقی معابر خلوت، ممکن است با دیدن خلوتی معابر شهر تهران برخی رانندگان فکر سرعت و سبقت را در این معابر به ذهن خطور دهند و از خلوتی سطح شهر جهت زودتر رسیدن استفاده کنند و یا قصد انجام حرکات نمایشی و لایی کشی را داشته باشند که به این دسته از رانندگان توصیه می‌شود فریب خلوتی معابر را نخورند؛ چرا که همیشه حادثه در کمین است و سرعت‌های بالا همیشه خطر ساز و خطر آفرین است؛ پس با رعایت قانون، همواره با سرعت مقرره در سطح معابر خلوت صبحگاهی شهر تهران تردد کنید.
شریفی اظهار کرد: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی تقاطع‌ها و معابر و میادین شهر تهران بمنظور کنترل سرعت‌ها و سبقت‌ها حضور دارند؛ چرا که برخی رانندگان با دیدن خلوتی معابر برخی رانندگان ممکن است سرعت خودروی خود را بالا برده و باعث حادثه و تصادفات دلخراش شوند.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگان در صورت خلوتی معابر از عجله و شتاب در معابر خلوت خودداری و می‌بایست با سرعت مطمئنه و حتی کمتر از آن تردد کنند و آن همان سرعتی است که اگر حادثه‌ای مقابل راننده روی داد و اگر خودرو و مانعی مقابل آن‌ها آمد راننده بتواند خودروی خود را به موقع متوقف و از برخورد پرهیز کند.
وی در پایان گفت: ماده ۲ آئین نامه به ابطال قانونی گواهینامه اشاره می‌کند و رانندگان حادثه ساز که دو بار نمره منفی گرفته اند، خیلی مراقب سرعت و سبقت‌های خود باشند تا مشمول این ماده قانونی در صورت ارتکاب مجدد تخلفات نشوند.