خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجمن مفاخر لرستان احیا می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 08 آذر 1401 - 14:53
خرم‌آباد- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان از برنامه‌ریزی و پیگیری برای احیای انجمن مفاخر این استان خبر داد.
مفاخر،انجمن،استان،لرستان،ارشاد،فرهنگ،اسلامي

به گزارش خبرنگار مهر، منصور احمدی امروز سه شنبه در جلسه بررسی احیا انجمن مفاخر استان لرستان، اظهار داشت: توجه به انجمن‌ها و فعال کردن آنها از اولویت‌های مهم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی، افزود: در چند ماه گذشته با اکثر انجمن‌ها جلساتی برگزار و برای فعال‌تر شدن آنها تصمیمات خوبی نیز گرفته شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، گفت: فعال‌تر شدن انجمن مفاخر استان از اولویت‌ها ما است و بنا داریم در این راستا به زودی چندین مراسم برای تجلیل و گرامیداشت مفاخر استان برگزار کنیم.
اعظم روانشاد معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز در خصوص این انجمن، اظهار داشت: انجمن مفاخر لرستان در چند وقت اخیر فعالیت زیادی نداشت که بر همین اساس اداره کل فرهنگ ارشاد اسلامی استان تصمیم به احیا و فعال نمودن آن کرد.
وی، عنوان کرد: این انجمن در واقع متعلق به مشاهیر و مفاخر فرهنگی و هنری استان بوده و فعال شدن آن اهمیت بالای دارد.
استاد حسین مهرداد از مفاخر و اعضای اصلی انجمن مفاخر استان لرستان نیز در این جلسه، اظهار داشت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش بسیار مهمی در جامعه داشته و بعد از آموزش و پرورش به نوعی مهم‌ترین دستگاه در بحث تعلیم در جامعه محسوب می‌شود.
وی، عنوان کرد: کار در حوزه فرهنگ و ارشاد بسیار مهم است و از این رو می‌طلبد مدیران این حوزه حساست بالای نسبت به مباحث مهم فرهنگی در استان داشته باشند.
استاد مهرداد، گفت: استان لرستان در حوزه فرهنگی بسیار غنی است و می‌طلبد برای زنده نگه داشتن داشته‌ها و معرفی آن به کار و تلاش صورت گیرد.
وی، فعال شدن انجمن مفاخر را به فال نیک گرفت و افزود: هر آنچه که ما داریم از بزرگان و پیشینیان به ما رسیده است و توجه به مفاخر نیز در همین راستا بسیار حائز اهمیت است.
عضو اصلی انجمن مفاخر لرستان، بیان داشت: گرامیداشت بزرگان و مفاخر ضروری است و باید برای آن اقدام لازم انجام شود.