خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش باران بهاری در گیلان/ احتمال بالا آمدن آب رودخانه ها

مهر | استان‌ها | جمعه، 20 اردیبهشت 1398 - 16:00
رشت- مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به تقویت ناپایداری ها در این استان از بارش باران بهاری، احتمال وقوع رعد و برق، وزش شدید باد و بالا آمده آب رودخانه ها از عصر امروز تا صبح فردا خبر داد.
گيلان،استان،رعد،وزش،باد،تقويت،برق

محمد دادرس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تقویت ناپایداری‌ها، اظهار کرد: از عصر روز گذشته با تقویت ناپایداری‌ها در استان گیلان شاهد بارش رگبار باران بوده‌ایم مه این شرایط تا اوایل هفته آینده ادامه دارد.
دادرس وزش باد، رعد و برق و بارش تگرگ و کاهش ۵ تا ۱۰ درجه‌ای دمای هوای را از جمله پدیده‌های جوی پیش بینی شده برای استان گیلان عنوان کرد و افزود: از امروز شاهد وقوع رعد و برق و وزش شدید باد در برخی از مناطق استان به صورت گذری و موقت خواهیم بود.
وی رانش و لغزش زمین، احتمال بالا آمدن آب رودخانه‌های و آبگرفتگی معابر را دور از انتظار ندانست و گفت: شهروندان از قرار گرفتن در حاشیه رودخانه و مسیل‌ها جدا خودداری کنند.
مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه در حال حاضر آسمان استان نیمه ابری تا ابری در برخی ساعت همراه با بارندگی خواهد بود، افزود: از عصر و شب امروز با تقویت سیستم بارشی، بارندگی‌ها با شدت بیشتر و با وزش باد و رعد و برق همراه خواهد بود که این وضعیت تا صبح فردا در گیلان ادامه دارد.
وی ادامه داد: دریای خزر نیز برای امروز و فردا با ارتفاع موج ۸۰ سانتیمتر برای فعالیت‌های دریانوردی مناسب نیست.