خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عینک های واقعیت افزوده که به گوشی متصل می شوند

فارس | دانش و فناوری | پنجشنبه، 19 اردیبهشت 1398 - 05:08
شرکت اپسون از تولید عینک های جدید واقعیت افزوده خبر داده که به زودی روانه بازار می شوند و مهم ترین مزیت آنها قابلیت اتصال به گوشی های هوشمند است.
عينك،گوشي،شيشه،اتصال،هوشمند،قابليت،مزيت

شرکت اپسون از تولید عینک های جدید واقعیت افزوده خبر داده که به زودی روانه بازار می شوند و مهم ترین مزیت آنها قابلیت اتصال به گوشی های هوشمند است.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از ورج، شرکت اپسون از تولید عینک های جدید واقعیت افزوده خبر داده که به زودی روانه بازار می شوند و مهم ترین مزیت آنها قابلیت اتصال به گوشی های هوشمند است.
این عینک ها به نام Moverio BT-30C علاوه بر قابلیت اتصال به گوشی های هوشمند اندرویدی به رایانه های مجهز به ویندوز نیز از طریق پرت یو اس بی – سی متصل می شوند.
قیمت این عینک 499 دلار است و قرار است در ماه ژوئن یعنی یک ماه دیگر عرضه شوند.
وزن این عینک 95 گرم بوده و بر خلاف محصولاتی مانند هولولنز مایکروسافت یا Magic Leap One چندان پیچیده نیست.
این عینک ها تصویر سه بعدی را بر روی نمایشگر در درون شیشه های عینک نمایش می دهند و کنترل تصویر در حال پخش با استفاده از خود گوشی بدون پیچیدگی زیاد ممکن است.
عمق میدان این عینک 23 درجه بوده و امکان نصب سه برنامه بر روی آن به طور همزمان و استفاده از آنها بر روی شیشه های مختلف عینک وجود دارد.
به عنوان مثال بر روی یک شیشه مرورگر وبی را باز کرد و بر روی یک شیشه دیگر فیلم و عکس مشاهده کرد.
انتهای پیام/