خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال تحریم خانواده و اطرافیان «نظربایف» در انگلیس

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 17 بهمن 1400 - 01:12
در پارلمان انگلستان پیشنهاد شد تعدادی از بستگان نخستین رئیس جمهور قزاقستان و همچنین برخی از نخبگان این کشور به فهرست تحریم‌های احتمالی مانند «لیست ماگنیتسکی» اضافه شوند.
اف،قزاقستان،بريتانيا،اعمال،نظربايف،الكساندر،بستگان،ليست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «مارگارت هج»، نماینده پارلمان انگلستان در نشستی با موضوع حوادث ماه ژانویه قزاقستان خواستار اعمال تحریم‌هایی مانند «لیست ماگنیتسکی» علیه تعدادی از بستگان اولین رئیس جمهور این کشور و برخی دیگر از نخبگان قزاق شد.
وی درباره رویدادهای ژانویه در قزاقستان گفت: من از لندن می‌خواهم که برای اعمال تحریم‌هایی ضد فساد علیه افراد زیر که نامشان را می‌برم، که همگی در مصادره دارایی‌ها و رشوه‌گیری دست دارند، اقدام کند.
فهرست پیشنهادی این نماینده پارلمان بریتانیا شامل «تیمور کولیبایف»، «دینارا نظربایوا»، «آروین تیکو، «دریغه نظربایوا»، «کایرات شریپ اف»، «نورعلی علی اف»، «کریم ماسیم اف»، «آیگول نوری اوا»، «ولادیمیر کیم»، «ادوارد آگای»، «کنس راکیشف»، «سائوات مینبایف»، «الکساندر ماشکویچ»، «پتاح شادی اف»، «ولات اوتامراداف»، «بالات نظربایف»، «احمدجان یسیم اف»، «کایرات بارانبایف»، «الکساندر کلیبانف» و پسرش «یاکاو»، «نورلان نیگماتولین»، « بائورجان بایبیک»، مارات بیکیبایف»، «آیدان کریبجانف»، «کایرات ساتیبالدی» و «صمد ابیش»، بستگان، مقامات سابق و تجار و ثروتمندان مورد اعتماد و نزدیک به نظربایف، اولین رئیس جمهور و پیشوای ملت قزاقستان است.
وی هزینه انفعال در این زمینه را چشمگیر خواند و گفت: موقعیت لندن و بخش خدمات مالی آن در حال حاضر خدشه دار شده زیرا بریتانیا به عنوان پناهگاهی برای پول‌های کثیف تلقی می‌شود.
این سیاستمدار از دولت‌های بریتانیا، ایالات متحده و اتحادیه اروپا خواست تا با الگوبرداری از «لیست ماگنیتسیکی» تحریم‌ هایی را علیه نخبگان قزاقستان اعمال کنند.
انتهای پیام/ح