خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت‌های واردکننده کامیون زیاده‌خواه هستند/ دریافت غیرقانونی هزینه کد ساتا از کامیون‌داران- اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 28 دی 1400 - 12:52
دبیر کانون کامیون‌داران کشور با بیان این‌که شرکت‌های واردکننده کامیون زیاده‌خواه هستند، گفت: این شرکت‌ها مبالغی را بابت کد ساتا از کامیون‌داران دریافت می‌کنند.
واردكننده،ساتا،كد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، احمد کریمی با بیان این‌که در بحث کد ساتا وظیفه واردکننده کامیون است که منشأ ارز را معرفی کند، اظهار کرد: این اقدام باید به‌گونه‌ای باشد که بانک مرکزی مجاب شود که ارز مشکلی ندارد.
وی ادامه داد: متاسفانه به‌صورت غیرقانونی از متقاضیان هزینه ای برای این کار دریافت می‌کنند، وقتی بنده مجوز دارم و درصدی را بابت آن از واردکننده دریافت می‌کنم، قرار نیست که هزینه ضمانت‌نامه و هزینه کد ساتا را بگیرم که این زیاده‌خواهی شرکت‌های واردکننده کامیون است.
وی با تاکید بر این‌که وظیفه واردکننده است که تکلیف کد ساتا را مشخص کند، افزود: این بحث بعضا تا 6 ماه باعث تاخیر در روند ترخیص کامیون و شماره‌گذاری آن شده است.
انتهای پیام/