خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیوع اُمیکرون بازگشایی یک دانشگاه را به تاخیر انداخت

ایسنا | دانش و فناوری | شنبه، 11 دی 1400 - 09:12
مسئولان دانشگاه پرینستون اعلام کردند با توجه به افزایش شیوع سویه اُمیکرون کرونا،‌ بازگشت دانشجویان به دانشگاه پس از تعطیلات زمستانی به تاخیر خواهد افتاد.
دانشگاه،بازگشت،دانشجويان،پرينستون،محوطه

مسئولان دانشگاه پرینستون اعلام کردند با توجه به افزایش شیوع سویه اُمیکرون کرونا،‌ بازگشت دانشجویان به دانشگاه پس از تعطیلات زمستانی به تاخیر خواهد افتاد.
به گزارش ایسنا به نقل از پلنت پرینستون، این تاخیر یک هفته‌ای در بازگشت دانشجویان به دانشگاه پس از تعطیلات زمستانی به دلیل افزایش شیوع سویه اُمیکرون است که سبب شده پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با بازگشت دانشجویان به محوطه دانشگاه نیز تغییر کند.
با اعلام دانشگاه پرینستون، دانشجویان مقطع کارشناسی در بهترین حالت ممکن، تا تاریخ ۱۴ ژانویه اجازه بازگشت به دانشگاه را ندارند.
این تاریخ پیش از این ۷ ژانویه اعلام شده بود اما با تاخیر یک هفته‌ای مواجه شد.
دانشجویانی که قرار است به دانشگاه بازگردند نیز باید برای بازگشت خود ثبت نام کنند و در پروتکل‌هایی که مربوط به انجام تست کووید-۱۹ است، شرکت کنند.
همچنین،‌تمامی دانشجویان دانشگاه پرینستون به محض ورود به محوطه دانشگاه پس از تعطیلات، باید تست کووید-۱۹ دهند.
گفته شده از تاریخ ۸ ژانویه تا اواسط فوریه، تمامی دانشجویان کارشناسی که به محوطه دانشگاه بازمی‌گردند، اجازه خروج از شهر و مسافرت ندارند.
در خوابگاه‌ها نیز محدودیت تجمع ۲۰ نفر وجود دارد و این محدودیت تا اواسط فوریه ادامه خواهد یافت.
قرار است پس از بازگشت اعضای هیات علمی به محوطه دانشگاه، مقامات دانشکده‌ها راجع به استراتژی‌های آموزش اطلاعاتی بیشتری فراهم کنند.
انتهای پیام