خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توخل در تلاش برای متقاعد کردن مدافع آلمانی برای ماندن

ایسنا | ورزشی | جمعه، 05 آذر 1400 - 11:53
سرمربی تیم چلسی در تلاش است تا آنتونی رودیگر را به ماندن در این تیم متقاعد کند.
روديگر،چلسي،تيم،سرمربي،بماند،العاده،تأثير

سرمربی تیم چلسی در تلاش است تا آنتونی رودیگر را به ماندن در این تیم متقاعد کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از مارکا، قرارداد آنتونیو رودیگر با چلسی در تابستان به پایان می‌رسد و به نظر می‌رسد عجله‌ای برای امضای قرارداد جدید ندارد.
با توجه به علاقه تیم هایی مانند پاری سن ژرمن، بایرن مونیخ و رئال مادرید، شرایط برای او مبهم است.
با این حال، توماس توخل، سرمربی چلسی تمام تلاش خود را می کند تا این ملی پوش آلمانی را متقاعد کند که در تیم خود بماند.
پس از پیروزی مقابل لستر در روز شنبه، توخل به تمجید از رودیگر پرداخت و تاکید کرد که او و باشگاه در تلاش هستند تا مطمئن شوند که رودیگر پس از تابستان آینده در جمع آبی‌ها باقی خواهد ماند.
توخل گفت: او از روز اول تا کنون فوق العاده بوده است.
امیدوارم همینطور بماند.
از نظر دفاعی ما مثل همیشه قوی هستیم و آنها شایسته تحسین هستند.
همه می‌خواهند رودیگر بماند، واضح است و او هم می‌داند، اما گاهی اوقات در این چیزها تاخیر وجود دارد.
اما روی ذهنیت او تأثیر نمی گذارد، کیفیت او را تحت تأثیر قرار نمی دهد، رفتار او را تحت تأثیر قرار نمی دهد.
سرمربی آبی ها ادامه داد: او در حال حاضر کاملاً به چلسی متعهد است و من کاملاً مطمئن هستم که اعتماد، احترام و عشق باشگاه و تماشاگران را احساس می کند.
او می داند که اینجا چه چیزی دارد، یک باشگاه فوق العاده، یک لیگ فوق العاده.
انتهای پیام